Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-10, 16:35   #863
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Na lekach się nie znam, ale czytałam o tym kremie przeciwgrzybiczym juz jakiś czas temu i jednak bym sie nie zdecydowała to co na innych nie działa wcale (mimo stosowania nic im nie daje), albo działa i włosy rosną faktycznie szybko, niekoniecznie może na mnie dobrze działać.
Ale każdy robi jak chce, jeśli faktycznie chcesz spróbować to podziel się później czy to coś Ci dało

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Dzięki caate, zaraz poczytam o nich na kwc też właśnie dla siebie muszę "skonstruować" najodpowiedniejszy mix co do pędzli to najwidoczniej mi się coś pomyliło z tymi producentami a merz kupiłam za 33 zł, nie wiem ile by kosztował u mnie w aptece ale nie chciało mi się nawet ruszyć du py żeby sprawdzić

Talullah, tak właśnie chodzi o ten mikonazol. Ja nie używam tabletek anty, więc się o to nie boję ale i tak mam lekkie obawy co z tego wyniknie najwyżej zostanę łysa, kupie sobie perukę i będę miała w końcu takie włosy jakie chce
to nie jest takie smieszne, wklejalam tu ostatnio taka historie z jakiejs strony, moze faktycznie wiekszosc w niej byla zmyslona, ale tak jak mówię trzeba być ostrożnym. Wklejam jeszcze raz jakby ktoś chciał przeczytać
http://anwena.blogspot.com/2011/02/r...m-sie-ysa.html

po prostu jest tak, ze to co innym pasuje niekoniecznie moze nam przypasować

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora