Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-10, 16:34   #87
DolinaNocy
Rozeznanie

Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31

Cześć

Ufff ponadrabiałam i jestem

Ja także jestem bardzo zadowolona ze spinek i TŻowi też się podobają
Ostatnio ruszyły nam się przygotowania, bo czasu już dużo nie zostało. Wczoraj byliśmy w USC. Papierki już zaniesione do kościoła. Dowiedziałam się, że nie możemy mieć scholi, bo tamtejsza się tym nie zajmuje dostaliśmy numer do organistki (musi być ta i żadna inna) i też już dzwoniłam i zarezerwowałam, ale trochę się podłamałam, bo słyszałam, że nie za ciekawa jest no ale zobaczymy. Dzisiaj byłam z mama u pana co dekoruje kościół. To też już załatwione.
Ale za kieszeń trzeba się trzymać tyle to wszystko kosztuje
No i byłam też w kwiaciarni pooglądać wiązanki, ale w sumie napaliłam się na jedna z neta i muszę tylko pójść do nich ze zdjęciem i taką mi zrobią tam też będziemy zamawiali dekoracje samochodu (na klamki po różyczce ze wstążeczką i na maskę coś delikatnego, ale to jeszcze nie ustalone do końca).

No i znowu pojawiła się kwestia fotografa normalnie już mam dosyć póki co to stanęło na tym, że ślub i imprezę będzie fotografował szwagier, ale ja uparłam się na sesję (profesjonalną chociaż dla TŻ to nie istnieje ktoś taki jak profesjonalista ) i TŻ powiedział, że będzie w niej uczestniczył, ale dla niego ona jest niepotrzebna jutro jeszcze ma nas odwiedzić przy okazji ten fotograf i zobaczymy co to będzie, bo nawet nie wiem czy TŻ wtedy będzie ech ...