Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-10, 16:35   #210
blond bunny
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI

Cytat:
Napisane przez martyska74 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!

ufffff przeczytałam wszystkie części. Bardzo dużo się dowiedziałam o pielęgnacji włosów.Czy może się do was przyłączyć jeszcze jedna blondynka? farbuje włosy od 3 lat-Safira- blask księżyca. Nie wyobrażam sobie innego kolorku na glowiegdy bede mieć troche czasu wkleje zdjecie. teraz musze nakarmic synka. przepraszam za literowki, ale siedze w Anglii i nie mozna uzywac co niektorych liter.

blond bunny

swietny pomysł na założenie bloga. Na pewno tez będę Twoją wierną czytelniczką.

Pozdrawiam wszystkie śliczne blondyny
Witamy i dziękuję za opinie!

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
kotka, asia
dziekuje za miłe słowa

Princeska to ja mam 165, podobnego wzrostu jesteśmy.
A wg mnie liczą się też wymiary bo założe się ze jakby wziąć mnie, Princeske i caskadę każda z nas tego samego wzrostu i napisać wymiary kazda miałaby tez inne.
Co tam waga, ja też chce być chudsza ale mi zależy na centymetrach a nie wadze.
Zresztą przecież może ktoś ma więcej mięści a nie tłuszczu i i tak więcej waży a nie wisi mu nic. Róznie to bywa

asia może mimo rozmiaru ktory wcale nie jest duzy, masz duzo mięśni?

Ja dziś byłam poogladac ciuchy i nic nie ma, naprawde same szmaty i to dosłownie.
Za to kupiłam w Rossmanie szapon Gliss Kura co cascada kupiła ten czerwony z kryształkami, odżywkę zachwalaną przez blond bunny Herbal niebieską nawilżenie po brzegi, odżywkę Isany z Babassu bo mi się kończy i odżywkę Gliss Kura 7 olejków bo też mi się kończy
Ale wszystko było w promocji i zapłaciłam 35zł

Princeska

ja mam tę maskę co pokazujesz z Loreala, bardzo ją lubię, dawno jej używalam ale kiedyś uzywałam praktycznie co mycie i bardzo poratowała moje włosy

martyska

witaj i koniecznie wstaw zdjęcia

buahot
te clipy sa podobno bardzo dobre, 110 gram
Ale zakupy! Zazdroszczę
Włoski super wyszły!

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Hej

a skąd wiesz, że na pewno 9%? tzn ja też tak myślę ale w sumie nigdzie doczytać się nie mogę

Ślicznie wyszło naprawde

bardzo ładnie ja też widzę coś cieplejszego przy czubku głowy ale ogólnie super się prezentuję

o super wiedzieć zaraz będę kombinować

Ale ślicznie noo i naprawdę przyciemniło Ci troszkę ale piękny kolor!!

super zakupy

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

jasne witaj i czekamy na foto

Bunny super,że założyłaś bloga, zaraz będę czytać
Dziękuje i mam nadzieję że sie spodoba!
Daj linka na priv do swojego!

Cytat:
Napisane przez Yattamanka Pokaż wiadomość
No to elegancko Myślę, że jak ma aktywator rozjaśniania to nie ma więcej jak 9% Ewentualnie jak Cie to trapi to zadzwoń na infolinię

No właśnie nie wiem Miałam prawie białe - przyciemniłam to Kopenhagą (poziom 8) i wyszło coś pomiędzy - ale piszesz, że zrobiłaś Richese 9 poziomem, a ja mam jaśniejsze włosy od Ciebie.. to ja już nie wiem jaki to poziom

Tak.. nie raz jak ich nie ułożę to z racji tego, że są mocno pocieniowane to wyglądają jak psu z gardła wyrwane Powinnam to cieniowane obciąć w cholerę, ale wiesz.. każdy cm na wagę złota.. Ale tak jak dziś ładnie się ułożyły i współpracowały to jest ok Są gęste więc mam czym pomachać i to mi jakoś rekompensuje. Chyba wytrzymam A w kryzysie zakładam te klipki syntetyczne

5 zł/szt ? O matko Ja tez chcę

Oczywiście Witamy

Bunny brawo Pierwsze kroczki na blogu - mnie sie podoba
To sie cieszę

kochaneczka twoje wloski też super wyszly, jak zawsze zresztą po tym matrixie
Ślicznie ci w tych popielkach

dziewczyny ale sie dzis rozpisałam nie ma co... w domu nic kompletnie nie zrobione- bosko...
od jutra nie będę już was tak rozpieszczać