Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dietowanie studentek :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-10, 20:10   #15
masija
Zakorzenienie

Dot.: Dietowanie studentek :)

Cytat:
Napisane przez gwiazda89 Pokaż wiadomość
Nie nie sama sobie wymyślam ćwiczenia na każde partie mięśni po kolei i tak wychodzi po 40minut około
A masz do tego jakieś przyrządy, typu: hantelki?
Sama muszę coś pomyśleć nad ćw w domu
Może masz jakąś małą podpowiedź albo czy z czegoś korzystasz ?
Cytat:
Napisane przez Moni_sss91 Pokaż wiadomość
Mozesz mi napisać krok po kroku jak robisz to spaghetti? bo ja jestem początkująca w gotowaniu szczegóły typu 'ugotuj makaron' możesz pominąć Zazdroszczę rozmiaru 38 w przypadku spodni ... ja w ogole mam problemy żeby kupić spodnie, bo albo boczki mi wystają, albo się szybko rozciągają ...
No to jak już masz makaron to robimy sos.
Na patelnię odrobina tłuszczu. Podsmażam całą, średniej wielkości cebulę.
Gdy się zeszkli, wrzucam rozdrobnionego tuńczyka w sosie własnym. Mieszam i rozbijam dalej te grudki, z cebulą.
Podsmażam, dolewam wody, żeby się poddusił.
Następnie dodaję przyprawy: pieprz, bazylia, oregano.
Później pomidory z puszki.
Duszę parę minut (3-5min), czasami jeszcze dla smaku grzeszę-dodaję łyżkę stołową ketchupu Pudliszki - ma wtedy wyrazistszy smak.
I na makaron
Cytat:
Napisane przez BlackObsession Pokaż wiadomość
Ja również wałczę Evelinem ale nie wytrzymuje przy tym rozgrzewającym, za to ubóstwiam chłodzący i ten jego śmierdzący miętowy zapach mój chłopak próbował mi go już kilka razy wyperswadować ale się nie dałam poza tym katuje się jeszcze bańkami chińskimi i nie powiem są efekty ale chwilkę trzeba na nie poczekać. Wyczytałam również że waśnie dukan też ma jakiś tam wpływ na zmniejszanie się cellulitu ale zobaczymy jak to jest
Ja też nie wytrzymuję
Jak się nim nasmaruję to otwieram od razu okno w pokoju i latam po całym mieszkaniu żeby zimno i wiatr trochę mnie ochłodziły

Bańki chińskie? Takie plastikowe? I co z nimi robisz?
Jeździsz po nogach czy naklejasz i trzymasz?

Kochane ja się biorę za dietę dopiero od poniedziałku bo jutro i w sobotę czekają mnie małe imprezy chyba. Ale na pewno nie będę przesadzała z ilością jedzenia w ten weekend no i od nowa zaczęłam pić czerwoną herbatę
masija jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując