2011-02-10, 20:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietowanie studentek :)
Cytat:
Napisane przez gwiazda89
Nie nie  sama sobie wymyślam ćwiczenia na każde partie mięśni po kolei i tak wychodzi po 40minut około 
|
A masz do tego jakieś przyrządy, typu: hantelki?
Sama muszę coś pomyśleć nad ćw w domu
Może masz jakąś małą podpowiedź albo czy z czegoś korzystasz ? 
Cytat:
Napisane przez Moni_sss91
Mozesz mi napisać krok po kroku jak robisz to spaghetti? bo ja jestem początkująca w gotowaniu  szczegóły typu 'ugotuj makaron' możesz pominąć  Zazdroszczę rozmiaru 38 w przypadku spodni ... ja w ogole mam problemy żeby kupić spodnie, bo albo boczki mi wystają, albo się szybko rozciągają ...
|
No to jak już masz makaron to robimy sos.
Na patelnię odrobina tłuszczu. Podsmażam całą, średniej wielkości cebulę.
Gdy się zeszkli, wrzucam rozdrobnionego tuńczyka w sosie własnym. Mieszam i rozbijam dalej te grudki, z cebulą.
Podsmażam, dolewam wody, żeby się poddusił.
Następnie dodaję przyprawy: pieprz, bazylia, oregano.
Później pomidory z puszki.
Duszę parę minut (3-5min), czasami jeszcze dla smaku grzeszę-dodaję łyżkę stołową ketchupu Pudliszki - ma wtedy wyrazistszy smak.
I na makaron 
Cytat:
Napisane przez BlackObsession
Ja również wałczę Evelinem ale nie wytrzymuje przy tym rozgrzewającym, za to ubóstwiam chłodzący i ten jego śmierdzący miętowy zapach  mój chłopak próbował mi go już kilka razy wyperswadować ale się nie dałam  poza tym katuje się jeszcze bańkami chińskimi i nie powiem są efekty ale chwilkę trzeba na nie poczekać. Wyczytałam również że waśnie dukan też ma jakiś tam wpływ na zmniejszanie się cellulitu ale zobaczymy jak to jest 
|
Ja też nie wytrzymuję
Jak się nim nasmaruję to otwieram od razu okno w pokoju i latam po całym mieszkaniu żeby zimno i wiatr trochę mnie ochłodziły
Bańki chińskie? Takie plastikowe? I co z nimi robisz?
Jeździsz po nogach czy naklejasz i trzymasz?
Kochane ja się biorę za dietę dopiero od poniedziałku bo jutro i w sobotę czekają mnie małe imprezy chyba. Ale na pewno nie będę przesadzała z ilością jedzenia w ten weekend no i od nowa zaczęłam pić czerwoną herbatę
|
|
|