Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 21:29   #2608
theoneandonly
Wtajemniczenie

Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)

Cytat:
Napisane przez drusia Pokaż wiadomość
Ja też dzisiaj zaspałam, miałam z samego rana jechać do dziekanatu, oczywiście zaspałam

Na takie trudne pytania nie odpowiadam, nie pamiętam ile wtedy wypiłam, wiem jedno wychodząć z domu miałam w portfelu 300 zł. Byliśmy w 4, ale piłam tylko ja i moja koleżanka, tż z mężem koleżanki spędzili wieczór przy jednym, góra dwóch piwkach. Ona miała ze sobą 200 zł. Zjedliśmy pizze, na którą się w sumie złożyliśmy, a resztę przepiłam. Nie wiem jak to możłiwe, ale do domu wróćiłam bez grosza, koleżanka zresztą też.
Obstawiam, że barmanka, któa nas obsługiwała i widziała nasz stan po prostu przestała nam wydawać reszte a my się nie zorientowałyśmy.
Dobrze, że nie byłyśmy same i że nasi faceci tego wieczoru byli mądrzejsi od nas i wyciągnęli nas w końcu do domu.

Kasy zgubić nie mogłam bo 150 miałąm w takiej przegródce w portfelu do której bez potrzeby nie zagldam. Na coś wtedy sobie tą kasę odłożyłam.

Jej, jakie masz fajne pepco, u mnie rzadko jest coś ciekawego.

Rzeczywiście cisza jakaś jak na tę porę dnia, a raczej wieczoru
Łoo To ja myślałam, że dużo wydaję na drinki jak już zajdę do clubu

Cytat:
Napisane przez drusia Pokaż wiadomość
A mnie dzisiaj czeka kolejna nocka w pracy, mam nadzieję, że znów się znajdzie jakić ciekawy temat i się tu nie zanudzę
Na pewno się znajdzie

Cytat:
Napisane przez Mary Louu Pokaż wiadomość
hej

ja jakoś nie mam humorku , nawet wizaż mnie nie rozwesela juz:P
a co się stało

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Oj gupku, gupku.

Opowiedz coś więcej o ekscesach

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

W ogóle ja mam wrażenie, że tu nie pasuje tak czasami. Laski nie piją, same suwaczki w podpisach, po jednym partnerze seksualnym

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

A ja piwa nienawidzę

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Komandos- napój mojej młodości Tzn wieku 15-16 lat mniej więcej. To były czasy

a mój brat to już majać 17/18 to jakieś malibu, martini, whisky (nie że tyle kasy miał, ale dostał jakiś lepszy alko na prezent itd) Ja to uważałam wtedy sophnie za dobre wino
To ja tu nie pasuję, ja w wieku 15 lat to nawet nie wiedziałam co to alkohol

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ja ślubu nikomu nie zabraniam
Tylko mam wrażenie, że niektórym laskom bije na tym punkcie. I nic w życiu nie osiągnęły chyba poza długim związkiem, bo tylko o tżtach piszą (nie lubię tego słowa)
Oj tak, bo teraz nowy trend z tymi ślubami nastał. Czasami myślę, że wracają stare czasy, bo ludzie w coraz młodszym wieku już się zaręczają Podobno nawet psychodzy już to potwierdzają
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora