2011-02-11, 06:34
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Cytat:
Napisane przez morenica
Witam w nowym wątku ! 
U Nas zamieszkanie z mieszkaniem. Już wszystko załatwione, dzisiaj tata mnie wymeldował, zameldowałam się w nowym mieszkaniu.
I musimy zrobić zabudowę kuchenną. I teraz to Nasz problem...bo trzeba coś fajnego, ładnego i niedrogiego wybrać. nie wiemy czy robić ze stołem, barkiem czy czymś jeszcze.
Ale jutro robię rundkę po firmach meblowych i będę się pytać co i jak.
|
my zrobilismy z barkiem i jestesmy bardzo zadowoleni jutro bede hokery 
co do firm meblowych-my pojechalismy do dosc drogiej firmy ale znanej z fajnych pomysłów do rozwiazania ukladu kuchni, oni nam podpowiedzieli kilka fajnych opcji-niestety ich ceny bylo dla nas za wysokie około 7tys za meble do w układzie L do nie zbyt duzej kuchni
z tymi pomysłami pojechalismy do tańszego producenta-dokładnie mu powiedzielismy co ma zrobic i wyszło super taniej bo oklo5tys +barek(a wiec 2dusze szafy i 2 blaty) polecam takie małe oszustwo
witam na nowym watku, to straszny wstyt pojawic sie dopiero na 11 stronie!!!!!!!!!! tak strasznie pedzicie!!!!!!!!!!
drinki.jpg stawiam po małym- moze jak sie upijecie to zwolnicie 
jak juz pisałam jutro beda hokery, zamówilismy dokładnie takie
hokery.jpg
nasz sa troszke wyzsze , bo mamy dosc wysoki barek 
zobacze je dopiero w niedziele bo dzisiaj jedziemy zaraz po pracy w góry na zasłużony odpoczynek poremontowy
|
|
|