Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy wrzesień-październik 2011 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-11, 09:39   #1305
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy wrzesień-październik 2011 :)

archinta a który to tydz. u Ciebie? Może własnie ta 90-tka babci to świetna okazja na powiadomienie rodzinki babcia na pewno będzie przeszczęśliwa
Ja robiłam test w Wigilie i tez od razu powiedzieliśmy najbliższym że być może za rok święta będa w większym gronie potem tylko po wizycie u lekarza potwierdziliśmy

ja niestety w kwestii mdłości nie pomogę, bo po prostu ich nie miałam, czasami tylko pod wieczór ale to bardzo mało, aż wstyd się przynać
trzymaj się kochana

malgosiu, też tak robilismy gdy mieszkaliśmy osobno i oczywiście potem udawany foch że obce osoby walentynki nam posyłają teraz nawet nie mam gdzie posłać bo tam gdzie mieszkają jego rodzice teraz, to tż nawet nie mieszkał. Może wyśle po prostu do nas kartke oprócz tego jak sie uda to chce kupić jabłuszko z napisem kocham Cie i dac mu w poniedziałek do pracy zeby miał niespodzianke jak otworzy sobie śniadanko ogólnie mój tż ma ostatnio faze na jabłka codziennie wcina i do pracy sobie zażyczył chyba to jego tatusiowo-ciążowa zachcianka
trzymam kciuki za egzamin
a jak na uczelni powiedziałaś już o dzidziusiu? Bo u mnie koleżanki zachwycone i większośc oczywiście "tez już by chciała"

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2011-02-11 o 09:46
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora