2011-02-11, 14:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje- wszystko dla naszych dzieciaków:)
Co do pampkow Sleep&play to ja ich uzywalam od czasu do czasu przy pierwszym dziecku i teraz przy drugim tez mam pare paczek i nigdy nic nie przecieklo, nie bylo zadnego problemu z nimi, jestem z nich zadowolona, chusteczki tez sa bardzo fajne, jedyny ich minus to ze ten zapach jest troche niefajny ale ogolnie sa super i narazie tylko ich uzywam (zakupilam kilka 4 pakow w promocji za 16 zl)
Jestem zdania ze kazdy musi sobie dobrac odpowiednie pampki dla swojego dziecka jak i dla siebie bo ile ludzi tyle opinii, jedni sa zadowoleni a inni nie, jedne dzieci toleruja np pampki oryginalne a inne maja uczulenie.... ja sobie chwale Pampersy i te niebieskie i te pomaranczowe i Huggisy choc wole pampers bardziej, Dada sa dla mnie za twarde, Happy dla nas sa calkiem do bani, Rossmanowskie tez nie sa za fajne, innych nie uzywalam
Z Auchana te body za 13,99 2 pak (pomaranczowe i rozowe) sa ladne i rozpinane na boku alee nie polecam bo maja baardzo cieniutki material i po 1 dniu kiedy mala miala je ubrane to na napkach w kroku od tego odpinania (choc staralam sie delikatnie odpinac) podarly sie, tzn wokol napek podarl sie material i sa dziury...wiec nie wiem jak inaczej mozna odpiac te napki zeby ich nie powyrywac z materialu
No i rozmiary sa bardzo zdradliwe, nie patrzcie na metki !! Ja kupilam rozmiar 71 na 9 m-cy a moje 2,5 miesieczne dziecko ma je takie akurat na teraz !! wage ma niska i jest chudzinka a nosi rozmiar 62
Edytowane przez buziaczekk
Czas edycji: 2011-02-11 o 15:02
|
|
|