2011-02-11, 19:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
hejka
agnieszka09 bo ja odebrałam twoją wypowiedź jakbym kłamała.Ale to ja źle odebrałam,a ty się nie martw dziewczynki mniej przybierają,a mała już chodzi?? bo jak tak to też z wagi dziec i leca jak na nogi stawają,a wzrost tak jak dorośli są mali i wyżsi
kotek o to masz aniołka,a ja jam mam diabełka tak mam 
cora to normalne,że martwisz sie o zdrowie dziecka,ja szłam na poród,aby dobrze sie skończył,a ból wytrzymam.Ja rodziłam prawie 5 dni przeżyłam,wtedy chciałam aby mineło,ale przeżyłam to i jedno co mi brak to,że jak mnie brali w ostatniej chwili na cięcie to chciałam syncia zobaczyć,a tu neistety nie udało się,bo znieczulenie nie działało na mnie i pod narkoze.Do tej pory czuje taką pustkę,że nie dane mi było zobaczyć od razu synka tylko pamiętam błyski jak chyba się wybudzałam to mi pokazywali,ale jak na dobre sie wybudziłam to też wspaniałe uczucie było a najważniejsze,ze zdrowe,że jest przy mnie 
edziu ty już 22tc zaczynasz ale pedzi ten czas i jestem ciekawa co tam w brzuszku ukrywasz 
enia to w poniedziałek już zobaczycie się z maleństwem 
nadia o to się pomyliłam to gratulacje chłopaczków co do imion to ja lubie takie proste,ale z imionami to ciężko,mi przed ciążą się podobały,a pozniej problem powstał.
pamiętacie Maggie1983 macie pozdrowienia,nie ma czasu biedna,aby do nas się odezwać
|
|