Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozstanie z facetem - część 15 :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-13, 18:34   #3485
mrytka
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 15 :(

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
mrytka - on chce ze mną być, to akurat wiem. Ale nie ma łatwo.
Czemu nie ma łatwo?
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Zakalec pisze tak bezdusznie. W sobotę kochał, w środę już nie. Faktycznie z dnia na dzień, jak wiele z Was pisało, ale nie za bardzo w to wierzyłam, bo przecież związek psuje się wcześniej. Myślałam, że idealizujecie przeszłość, widzicie co chcecie widzieć, a w sumie sama w to wpadłam... I nadal twierdzę co wcześniej, tylko myślę, że mnie okłamywał, udawał, że jest pięknie i zamiast rozmawiać, dusił to w sobie.
Związek nie psuje się tak z dnia na dzień, że ktoś kładzie się spać z myślą jak bardzo kocha, a budzi się z zupełnie przeciwnymi uczuciami. Wcześniej musiało mu coś nie pasować tylko, że wybrał właśnie tą najgorszą metodę duszenia tego w sobie. Może miał nadzieję, że wszystko minie bez żadnej pracy nad tym... Ale to jest niemożliwe, bo wtedy psuje się jeszcze bardziej.

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ----------

Cytat:
Napisane przez czarodziejka18 Pokaż wiadomość
Na dodatek jutro te ***** walentynki,które należałoby olać ale to nie takie proste niestety
Ja nie widzę nic nadzwyczajnego w tych walentynkach i nie wiem czemu wszyscy je tak przeżywają U mnie na ulicach tyle samo zakochanych par co zawsze, sklepy całe w serduszkach też są od dawna ustrojone, więc nie ogarniam czym tak bardzo ten dzień się różni

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora