Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kodeks Recenzentów - dyskusje o usuwaniu recenzji z KWC
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-15, 12:06   #405
Noor
Żandarm na emeryturze

Dot.: Recenzje do usunięcia

Cytat:
Napisane przez Korah Pokaż wiadomość
Nie przemiawiaja do mnie takie wyjaśnienia. Przykro mi, naprawdę przykro. Zapominacie, że jest to wątek publiczny, ludzie Was czytają, moglybyście się więc zwracac do ludzi, a nie
traktować publiczne forum, jak PW.
Kiedy ten wątek właśnie pełni poniekąd taką funkcję - PW. Powtarzam, to wątek techniczny, mający na celu skupienie w jednym miejscu ścisłych informacji dla admina.

Znalazłam też jeden post, który ilustrowałby opisane przez ciebie zachowanie, czyli personalny atak na użytkowniczkę i uwagi w kpiącym tonie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1603 więc nie rzucaj tak pochopnie kamieniem. Bo mogę odwrócić pytanie "Jak myślisz, co czują, czym sobie zawinily takie poniżanie? Tym, że zglosiły recenzję?"

A na ten zarzut postponowania recenzentek: "Niestety recenzentki są obrażane (...) samym faktem tego, że ich recenzje, prace, które są dla nich wazne i którym poświecają sporo czasu są usuwane (...) bez kompletnie żadnego wyjaśnienia"- odpowiada parę postów wyżej AgaZ.

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda

Edytowane przez Noor
Czas edycji: 2011-02-15 o 12:34
Noor jest offline Zgłoś do moderatora