2011-02-15, 12:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe Zapuszczanie cz. XXVIII - Piękne włosy mamy, dlatego tyle o nich gada
Cytat:
Napisane przez n0emi
to prawda. mpja mama miala 6 wyrwana i zeby mi nie powiedziala, sam bym nie zauwazyla. Nie maa nawet 1 mm szpary.
|
to pocieszajace
Cytat:
Napisane przez malina19
hey
ale sie wbilam w temat
akurat dzisiaj ide do dentystki - jak nic kanalowka bedzie
u mnie to ja juz wszyto z nimi przechodzilam, wyrwanie (4 zeby poszły - przez leczenie ortodontyczne  :br zydal:  )
nie moge napisac tej pracy przynamniej tego rozdzialu, wszytko mi sie wali
|
Współczuję
ja z pisaniem pracy też mam masakre bo sie nie mogę zmotywaować i też do końca nie wiem jak sie zabrac za to... tzn za ta drugą z tą pierwszą to jaos dam rade, tylko dopytam promotora o szczegóły 2 rozdziału, co mam w nim zawrzeć bo troche zamotania było z moim tematem, bo sie troche zmienił...
Cytat:
Napisane przez n0emi
a mnie na wakacje czeka wyrwanie czterech 8. I wsystkie siedza ggleboko w dziasle, bo to sa zalazki... ale usunac trzeba
|
Cytat:
Napisane przez jatomam90
Dziewczyny pomóżcie. Muszę kupić szampon do włosów. Nie wiem czy najlepiej kupić do kompletu z Garniera bo mam odżywkę czy może coś innego
|
Ja najbardziej lubię biedroknowy
Garnier takie sobie sa raczej i jak Chatul wspomniała -frima ta testuje na zwierzetach.
(musze sie zgłębić w biedronkowe szampony, krem do rąk to wiem ze to Dax )
A poza tym nie szampon najważniejszy, szampon ma oczyszczać włosy, więc omijaj szampony typu 2 w 1
Cytat:
Napisane przez Mitonic
Powinno, powinno, w końcu, nie jest to niesamowity wydatek, kobiety mają 1 góra dwoje dzieci,a część wcale, to państwo by nie zbankrutowało, tym bardziej że przecież płacimy składki, a do lekarza, i tak większość chodzi prywatnie, to można oszczędzić cierpienia.  tym bardziej że dzieci to przyszłość narodu, chociaż brzmi to hucznie.
|
No dokładnie. Co to za polityka prorodzinna jest, jak kobieta musi cierpieć przy porodzie bo nawet jakby chciała wykupić znieczulenie to nie wszędzie sie da...
Wiele jest kobiet, które zdecydowałyby się na drugie dziecko gdyby nie ból...
Cytat:
Napisane przez Chatul
Przede wszystkim- prawo do znieczulenia. W każdym szpitalu powinna być możliwość wykonania go. Bo teraz to nawet jak czasem ktoś chce zapłacić, to ma małe szanse na uzyskanie znieczulenie, bo w szpitalu brak odpowiednich sprzętów i/lub kompetentnej osoby, która mogłaby znieczulenie podać...
|
No dokładnie
Byłam zaskoczona tym faktem jak pierwszy raz o tym przeczytałam w jakimś artykule...
Cytat:
Napisane przez jatomam90
oj zgadzam się jeśli chodzi o te znieczulenie
foki moich włosów z 10 minut temu.
1. nawet jestem w stanie sobie cos takiego zrobić już... 
|
Króciutkie sa ale jakie gęste
widze w nich duży potencjał
Cytat:
Napisane przez Chatul
To fakt... 
Ale taka prawda- taka uroda kobiety, że ma miesiączkę 
|
Trzeba zacisnać zęby
|
|
|