|
Dot.: Atrederm
Niestety nie mogę smarować się filtrami, bo wszystko co jest kremem, a co nie działa jako anty-trądzik powoduje u mnie duży wysyp pryszczy i zaskórników. Zawsze jak smaruję się kremem chociażby nawilżającym, na drugi dzień albo jeszcze tego samego dnia mam mnóstwo nowych pryszczy i wągrów na twarzy, z czego później robią mi się blizny. Leczę się już chyba 8 miesięcy i nie chcę zaczynać wszystkiego od nowa bo zbyt dużo pieniędzy wydałam na leczenie. Chodzę do bardzo dobrego dermatologa, jednego z najlepszych w Krakowie i myślę, że moja pani doktor raczej nie zapomniałaby poinformować mnie o czymś tak ważnym.
Nie kłócę się z wami tylko nadal uważam, że jeśli cały czas przebywam w domu to nie muszę aż tak bardzo chronić się filtrami.
"(...)Pacjenci którzy np. ze względów zawodowych nie mogą uniknąć narażenia na działanie promieniowania słonecznego, jak również osoby z dziedziczną wrażliwością na słońce, powinni stosować preparaty ochronne przed promieniowaniem UV i odzież osłaniającą miejsca, na które stosuje się lek"
Gdyby każdy kto używa atre musiał smarować się filtrami nawet będąc cały czas w domu, to przecież na ulotce nie pisaliby o pacjentach, którzy nie mogą unikać słońca, tylko po prostu napisaliby, że każdy bez wyjątku nawet będąc w domu musi używać filtrów czyż nie mam racji?
|