Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowe Panny Młode
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-15, 11:22   #3534
zophiee
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowe Panny Młode

dzis wybrałam się na małę zakupy i w popularnych sieciówkach (bata, venezia) sa juz wiosenne kolekcje i śliczniutkie pastelowe buciki z odkrytymi palcami, albo sandałki
sa też w odważniejszych kolorach, czerwień, śliwka

My też zastanawiamy się nad 2 parami świadków, ale u nas może być problem z usadzeniem ich przy stole juz na sali... obgadam to z właścicielką sali

my tez nauki juz mamy za soba, zrobiliśmy je w długi jesienny weekend, i nie żaluje, bo mamy już to za soba, a poradnia to raptem 2-3 godzinki spotkania do przeżycia

---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Będą tak samo ubrane i czy Ty wymyślasz im sukienki czy same się tym zajmują? My chcemy mieć 2 pary świadków, tylko nie wiem czy to dojdzie do skutku, bo nasz proboszcz podobno nie pozwala [/QUOTE]

fajnie by było aby druhenki miały takie same sukienki, albo chociaż w kolorach przewodnich...
Generalnie w dokumentach podpisuje sie jedna para ( swiadek i swiadkowa), ale byłam na weselu gdzie było 3 druzbów i 3 druhny i wyglądało to superowo!!!
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora