2011-02-15, 11:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. III
Moje spostrzeżenia :
1. Nie ma to jak wrzucić film na YT - najpopularniejszą stronę w sieci i obrazić się, że ktoś śmiał go obejrzeć
2. Wszystkie musimy mieć gg Vanili , jej twittera ( ja nie mam tam konta, matko i co teraz?). bo jeśli nie będziemy znały zaleceń i miały pozwolenia to nie mamy prawa wkleić linka oraz odważyć się na obejrzenie jakiegokolwiek filmiku ( oraz oczywiście musimy same z siebie wiedzieć,że tego nie wolno robić!)
3. Dlaczego nikt się nie domyślił, że skoro od tylu tygodni nie udziela się w wątku to oznacza to, że nie chce abyśmy dowiedziały się, że ma nowy kanał?
4. Należy pozwać YT, że dopuścił do perfidnej akcji ujawnienia jej filmiku w propozycjach. Skandal...
5. Warto wyklinać Wizażanki i rzucać mięchem za to, że się nie pomyślało i nie poblokowało filmów dla osób nieuprawnionych. Na kogoś trzeba zrzucić winę. Strona lata po Wizażu jak szalona.
6. Ja bym nawet na ten filmik nie weszła gdyby jego autorka tu nie wpadła i nie zrobiła żenującej jazdy ( myślę, że takich osób jest sporo). W ogóle mnie nie interesuje Vanilla, nigdy nie oglądałam jej kanału, nie trafia do mnie, ale sama sobie właśnie zrobiła genialną reklamę I teraz jej twarz będę kojarzyła z tą śmieszną i wywołaną przez nią aferą.
Podsumowując: Sama doprowadziłaś do zainteresowania Twoją osobą. Ja na Twoim miejscu zapadłabym się pod ziemię.
Aha, od teraz OFICJALNIE ogłaszam: Nigdy więcej nie wypowiem się na temat tej osoby, żal mi klawiatury i tych natrzepanych stron, które mogłyby dotyczyć czegoś ciekawszego. Zadowolona?
Czas edycji: 2011-02-15 o 11:28
|
|
|