2011-02-15, 11:36
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.III (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Napisane przez Paati89
Co to za faszerowane papryki ? Dziś mam PW więc może bym się skusiła
|
ja robię tak: pół kilo pieczarek- obrać i do robota kuchennego zmielić drobno, do tego dużą celulę też drobno i podsmażyć, tak, żeby pieczarki wodę pusciły i żeby tą wodę odparować. Posolić, popieprzyć do smaku. Do tego pół kilo mięsa mielonego- ja daję surowe i mieszam <nadzienie takie też do gołąbków robię > można dodać jajko, ale raczej nie trzeba. I taki mix do wydrążonej papryki, do gara, do połowy woda + kostka rosołowa i dusić pod przykryciem z godzinę lub trochę dłużej. Z wody z kostką można zrobić pyszny sos pomidorowy- dodać czosnek, przecier pomidorowy i ew. trochę skrobii.
A tak myślę- jakby te papryki zapiec pod beszamelem i wieśniakiem... to ostatnio mój ulubiony sposób na wszystko 
Cytat:
Napisane przez Paati89
Proszę o pomoc 
Jako że szukam pracy już desperacko wysyłam CV Wszędzie.. dziś rano znalazłam ofertę pracy do adresowania kopert w jakiejś firmie bardzo blisko mnie, mówie co mi szkodzi wymagań szczególnych nie mieli to wysłałam.
O dziwo oddzwonili. Rozmowę mam na 9.30 w czwartek.. chciałam oglądnąć te ogłoszenie jeszcze raz i już skasowali.
Już nie raz ogłoszenia mijały się z celen bo było co innego a na rozmowie się okazywało,że to akwizycja czy praca na akord w dziwnych warunkach.
Martwi mnie że to skasowali.
Na rozmowę i tak pójdę, ciekawe czy coś kombinują czy w końcu gdziekolwiek się zahaczę w jakiejś robocie bo już nie daję rady finansowo 
|
obstawiam, że to nie żadna ściema. Ale mówiąc szczerze lepiej mi brzmi praca w lidlu niż adresowanie kopert...? tak czy siak ŻADNA PRACA NIE HAŃBI!!!!
Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010
oj zarobki przed swiętami nie rosną  dostajesz talony i tak w stokrotce 350zl ale musisz ileś tam już pracować  hehehe a w Lidlu nie wiem jak jest. Praca w sklepie lepza niz w barze, bo nie masz nocek.
|
i pijanych zboków
|
|
|