2011-02-15, 12:38
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
Cytat:
Napisane przez Olusiaa_
Ile dziennie tabletek magnezu bierzecie?
|
ja biorę 3x dziennie aspargin, ale lekarz powiedział, że można więcej jak będą mi mocno drętwiały ręce
Cytat:
Napisane przez subtelle
nasze Walentynki niestety w wielkiej d..e. wszystko się wczoraj posypało, najpierw mój samochód, potem samochód słuzbowy TŻ. okazuje się, ze potrzeba jakiś 1000 zł na naprawę. a do wypłaty całe pół miesiąca. .. Nastrój nam padł na dobre na całe popołudnie... 
na szczęście dla Małego już wszystko mamy, zostały drobne kosmetyczne zakupy. ale one mogą zaczekać. bo gdybym teraz miała wybierać - wózek , łóżeczko czy naprawa auta to nie wiem co zrobiłabym... 
|
witam w klubie
mojego męża samochód zepsuł się3 tyg temu i okazało się, że naprawa bardzo kosztowna, no i w sobotę odebraliśmy samochód od mechanika zapłaciliśmy 4 tyś zł, no ale mąż zadowolony, że teraz będzie chodził jak burza. W sobotę i niedzielę jeździł, a w pon rano pojechał do pracy i dzwonił po 15 minutach, żebym po niego przyjechała, bo samochód zgasł na środku drogi i nie chciał odpalić, i teraz jest tak wkurzony, że już szuka nowego samochodu, tylko kurcze skąd te pieniądze brać
|
|
|