Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-15, 11:40   #1435
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
Wiecie na co ostatnio zwróciłam uwagę? jak oglądałam teledyski ślubne to zauważyłam, że w niektórych kościołach krzesełka młodej pary są strasznie odsunięte od siebie :/ ja z mojego kościoła widziałam jeden ślub i krzesełka były dość blisko, ale nie wiem czy nie powiedzieć księdzu w razie czego, żeby one były blisko siebie . Strasznie nie podoba mi się jak młodzi siedzą dalego od siebie i to jeszcze w dniu gdzie składają sobie przysięgę na całe życie
Tez na to zwrocilam uwage Dla mnie to glupota. Jak by mi tak ustawili, to zwyczajnie bym sie przysunela z tym krzeslem
Nie wyobrazam sobie w ten dzien, w takiej chwili siedziec daleko od Tz i nie trzymac go za reke

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
miałam powiedziec cos o dzisiejszym wieczorze..

otóż zarezerwowałam stolik na kolacje przy świecach w naszej sali weselnej Narzeczony nic nie wiedział i spodobala Mu się niespodzianka... bardzo się cieszę z tego wyjścia. Po pierwsze było smacznie, miło, romantycznie i klimatycznie poza tym przyjrzalam się dokładniej sali bo jednak sie jeździ oglądac to nie wszytsko się zapamiętuje. wiem juz jaka kolorystyka pasuje, mam zarys jakiejś dekoracji i ogolnie cieszę się ze zostało Nam niewiele ponad pół roku do ślubu !!
Swietna niespodzianka. No i pomysl rewelacyjny
A co wymyslilas z dekoracja? Jaka kolorystyka?

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
hihi z tego wszystkiego nie napisałam w której lepiej
Wg 2 pań sprzedających i dwóch kobiet mi towarzyszących, lepiej w rybce, sama też się źle czułam w literce A. Jestem dość niska, szczupła, wiec bałam się, że w rybce mnie już w ogóle wychudzi. A tu jednak nie... W literce A, miałam małą główkę jak wróbelek, a dół wyglądał jakby z jakiegoś giganta mi dobrali jednym słowem okropnie
Więc rybka będzie, tylko nie taka od kolan, tylko od ud.
A bym zapomniała, chyba będę miała tren zakochałam się normalnie, wcześniej nie chciałam, ale jak mi Panie pokazały z, to tak mi się spodobał, że chyba się na niego skuszę
No i będzie biała
No to super. Kurcze, tak teraz mysle, ze ja nawet nie przymierzalam innego kroju niz ksiezniczkowe suknie Ale od zawsze marzylam o ksiezniczkowej wiec pewnie zadna inna by mnie nie przekonala

Cytat:
Napisane przez emiii_87 Pokaż wiadomość
Witam i ja powalentynkowo
po jakże dłuugiej mojej nieobecności..
wybaczcie,że tak Was zaniedbuję ale naprawde jestem zalatana..

u nas Walentynki super, TŻ jeszcze odsypia
Hej
To ladnie go musialas wymeczyc

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość

tak sobie siedzę i myślę że my jeszcze mamy pół roku (uff) a za chwilę myśl że nie 5 miesięcy i dwadzieścia kilka dni muszę sukni poszukać
Podziwiam Cie za cierpliwosc. Ale chyba juz najwyzsza pora na szukanie sukni

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
prosze :
http://allegro.pl/promocja-cudne-zap...461910156.html
tylko kokardka kremowa bedzie
za zaproszenia.

Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
o jeja zapomniała by o najwazniejszym dzis 2 miara w koncu sie doczekałamD:

i zostało 74 dni do ślubu
zazdroszcze przymiarki Tez juz bym chciala

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
No i obiecałam Wam mój bukiet ślubny - na razie mam tylko takie zdjęcie
Ciekawy ten bukiecik, inny niz wszytkie. Choc ja wole 'kulki'

Dziewczyny, myslalyscie juz o dekoracji za stolem Pary Mlodej?
Bedziecie taka mialy? Macie jakies ciekawe pomysly czy zostawiacie to dla dekoratorow?