Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-15, 13:42   #846
katevalley
Rozeznanie

Dot.: Jestem w ciąży, moje pierwsze objawy 3

Cytat:
Napisane przez Olcia1503 Pokaż wiadomość
Witam. Jestem na tym dziale nowa. Opiszę Wam moje pierwsze objawy, a raczej ich brak, ból piersi owszem,ból kręgosłupa, ale to taki jak przed miesiączką, wtedy zaczął mnie boleć jeden sutek, a potem drugi, dziś powinnam dostać @, ale nie dostałam, zrobiłam sobie test i wyszedł pozytywny! czulam to . Jedna kreska słaba, druga mocniejsza, macice mam rozpulchnioną jak to gin powiedział i mówił, że nie wyklucza ciąży, ja jestem jej pewna, staraliśmy sie i w pierwszym cyklu się udało, co mnie jeszcze zaciekawiło, to brak apetytu, oraz dwa razy zdarzyło mi się strasznie wybuchnąć gniewem aż mnie trzęsło! wtedy też poczułam, że ohoho coś nie jest tak, bo nerwy przed okresem miałam, ale nie takie, aktualnie wczoraj płakałam, dziś mnie też nosi na płacz, ale to takie chyba huśtawki nastroju są. Pozdrawiam wszystki mamusie
GRATULACJE!!! I nie stresuj się tak!

Cytat:
Napisane przez Cristinedeville Pokaż wiadomość
To ja rowniez sie przywitam W zeszlym tygodniu zrobilam test-no dobra-3 ) i wsztystkie pozytywne Jest to 5tc.
Na chwile obecna to dokuczaja mi cycuchy(sutki bola:/ ) i skreca mnie podbrzusze ale tak lekko.
Dzisiaj sie tylko martwie troche mnie tak bardziej 'okresowo' skreca caly dzien i mialam jedna brazowa plamke.. Nie wiem czy nie przesadzam ale nie wiem jak to powinno byc...
RÓWNIEŻ GRATULACJE!!!
Jedna malutka plamka to może nic poważnego tylko jakieś przemęczenie, odpoczywaj dużo, ale jak będziesz bardziej plamiła to koniecznie trzeba udać się do lekarza, bo tak naprawdę nigdy nie wiadomo od czego to może być.

NASZA CÓRCIA AMELKA ur. 20.11.2009 o 13:35, 3800g i 56cm

Mój malutki synek JAŚ 1-2.07.2011, 1130g

Odchudzanie 55kg

katevalley jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując