2011-02-15, 12:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
No złości się okrutnie, płacze, wymusza, pluje,kopie,kładzie się na podłogę, bije mnie, męża, koty wszystkich dookoła, nie słucha, wywija na maxa, brzydko je-rozrzuca, picie rozlewa, wciąż i wszędzie trenuje rozbieranie-spodnie, rajstopy, majtki to jednym ruchem, wszystko na raz zsuwa 
chcę by wszystko było po jej myśli.
Tak więc ostatnimi czasy czytam o buncie dwulatka, o postępowaniu, o prawidłowych reakcjach i się stosuje z lepszym lub gorszym skutkiem.
...
Proszę o kciuki  przydadzą się niebawem ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Każda z nas lubi czasem ponarzekać 
Zaciskam mocno 
Cytat:
Napisane przez adaikaka
aaa zapomniałam napisać  Wczoraj zadzwoniła do mnie moja dobra koleżanka z dobrymi wieściami  jest w ciąży 
a cieszę się dlatego, że od kilku lat nie mogła zajść w ciążę, bardzo to przeżywała i miała mieć w tym miesiącu inseminację a tu fryk zaskoczyła
Fajnie bo 13 lutego zrobiła test, tak, że wczoraj jej mąż dostał dwie krechy na walentynki 
|
Super 
Moja przyjaciółka będzie podchodziła już do drugiego invitro...
Cytat:
Napisane przez Miramej
My po wizycie u lekarza, Kuba ma zapalenie cewki moczowej  Eh 
|
O kurcze... 
Niech szybko mija 
Cytat:
Napisane przez mariolasl
Dzien dobry 
Nie umialam wcaoraj zasnac, jeszcze o 2.00 sie krecilam, a Antonio wstal oczywiscie o 5.30 i nie bylo mowy o zadnym dalszym spaniu.
Jeszcze dostalam @ i czuje sie kiepsciutko.
...
Na was na pewno dzialaja, bo jestescie wszystkie mlodziutkie, tylko ja taka... starsza pani z dzieckiem 
|

to żeś sobie wymyśliła 
Cytat:
Napisane przez Miramej
Ale żeś mnie dobiła tekstem o starszej pani z dzieckiem, ja jestem od Ciebie o rok młodsza (chyba) 
|
Dobiła? Przecież Wy młode to o czym my tu piszemy w ogóle
Cytat:
Napisane przez mayaha
dzięki dziewczyny za kciuki, pobieranie krwi poszło wyjątkowo lajtowo, panie pobierały z paluszka (3 pojemniczki czy jak to tak sie nazywa) bo nie znalazły żyły i może i dobrze, tyle że OB nie zrobią bo musiałyby z żyły ale CRP uznały że wystarczy bo lepszy obraz daje, a i jeszcze kał na lamblie musimy donieść w czwartekbo tylko 2xtyg biorą
teraz czekam na wyniki 
|
To trzymam teraz za wyniki 
Cytat:
Napisane przez katarzynka00
Wojtusiu ja poproszę o jeszcze bo wszystko to mi jest znane.Znaczy się w to wszystko się bawimy, wszystko wykorzystujemy.
L jeszcze chodzi jak pies....raczkuje i pokazuje jak pieski robią siusiu...jak robi pies a jak suczka 
My mamy suczkę, mama psa to podpatrzyła i udaje 
|

Zgadnijcie jaką zupę mam dziś? Ulubioną Czeko Pyszna wyszła a jak dawno jej nie jadłam 
Pije ktoś kawkę? Zapraszam
|
|
|