Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII. 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-15, 12:43   #4043
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
No złości się okrutnie, płacze, wymusza, pluje,kopie,kładzie się na podłogę, bije mnie, męża, koty wszystkich dookoła, nie słucha, wywija na maxa, brzydko je-rozrzuca, picie rozlewa, wciąż i wszędzie trenuje rozbieranie-spodnie, rajstopy, majtki to jednym ruchem, wszystko na raz zsuwa
chcę by wszystko było po jej myśli.
Tak więc ostatnimi czasy czytam o buncie dwulatka, o postępowaniu, o prawidłowych reakcjach i się stosuje z lepszym lub gorszym skutkiem.
...
Proszę o kciuki przydadzą się niebawem
Każda z nas lubi czasem ponarzekać

Zaciskam mocno

Cytat:
Napisane przez adaikaka Pokaż wiadomość
aaa zapomniałam napisać Wczoraj zadzwoniła do mnie moja dobra koleżanka z dobrymi wieściami jest w ciąży
a cieszę się dlatego, że od kilku lat nie mogła zajść w ciążę, bardzo to przeżywała i miała mieć w tym miesiącu inseminację a tu fryk zaskoczyła

Fajnie bo 13 lutego zrobiła test, tak, że wczoraj jej mąż dostał dwie krechy na walentynki
Super
Moja przyjaciółka będzie podchodziła już do drugiego invitro...

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
My po wizycie u lekarza, Kuba ma zapalenie cewki moczowej Eh
O kurcze...
Niech szybko mija

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Nie umialam wcaoraj zasnac, jeszcze o 2.00 sie krecilam, a Antonio wstal oczywiscie o 5.30 i nie bylo mowy o zadnym dalszym spaniu.
Jeszcze dostalam @ i czuje sie kiepsciutko.
...
Na was na pewno dzialaja, bo jestescie wszystkie mlodziutkie, tylko ja taka... starsza pani z dzieckiem

to żeś sobie wymyśliła

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Ale żeś mnie dobiła tekstem o starszej pani z dzieckiem, ja jestem od Ciebie o rok młodsza (chyba)
Dobiła? Przecież Wy młode to o czym my tu piszemy w ogóle

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny za kciuki, pobieranie krwi poszło wyjątkowo lajtowo, panie pobierały z paluszka (3 pojemniczki czy jak to tak sie nazywa) bo nie znalazły żyły i może i dobrze, tyle że OB nie zrobią bo musiałyby z żyły ale CRP uznały że wystarczy bo lepszy obraz daje, a i jeszcze kał na lamblie musimy donieść w czwartekbo tylko 2xtyg biorą
teraz czekam na wyniki
To trzymam teraz za wyniki

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Wojtusiu ja poproszę o jeszcze bo wszystko to mi jest znane.Znaczy się w to wszystko się bawimy, wszystko wykorzystujemy.
L jeszcze chodzi jak pies....raczkuje i pokazuje jak pieski robią siusiu...jak robi pies a jak suczka
My mamy suczkę, mama psa to podpatrzyła i udaje

Zgadnijcie jaką zupę mam dziś? Ulubioną Czeko Pyszna wyszła a jak dawno jej nie jadłam

Pije ktoś kawkę? Zapraszam
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora