Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-15, 15:01   #4443
laseczkaa
Zadomowienie

Dot.: Torbę powoli pakujemy i na przyjście naszych dzieci się szykujemy III-IV 2011

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
a wczoraj pojechałam do lumpa. Szukałam jakiejś wiosennej kurtki ale za miast tego kupiłam Niuni spodnie z nexta i kurteczkę marks&spencer oraz pojechałam do textil market i tam bodziaki były za grosze, więc wzięłam dwie pary
śliczne ciuszki

Cytat:
Napisane przez monikal Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny..
wczoraj wyszłam ze szpitala, wesoło nie jest ale zbili mi trochę te wyniki. Ta cholestaza to podstępny typ...
mam teraz sporo do nadrobienia Was nie wiem co się dzieje u was więc tylko pozdrowię serdecznie i jak doczytam to się odezwę...
witamy z powrotem

Cytat:
Napisane przez hawea Pokaż wiadomość
I muszę Wam powiedzieć, że niedawno odszedł znowu kawałek czopa, tym razem podbarwiony krwią zadziwiające, że człowiek cieszy się z takich rzeczy no i łapią mnie skurcze, chociaż nieregularne
Już bliżej, niż dalej
no to pewnie już niedługo

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
dziś mam wizytę na 17.30 usg :0 już sie doczekać nie mogę
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Poniżej zdjęcie małego cudeńka, które dostałam od siostry
śliczne

Cytat:
Napisane przez hawea Pokaż wiadomość
87czarna, gratulacje już bliżej, niż dalej ja wczoraj skończyłam 40 tc.

znalazłam fajne naklejki do pokoju małego:

http://allegro.pl/naklejki-na-sciane...462538383.html

i chyba dzisiaj zamówię kilka
super te naklejki ja też zamówię ale jeszcze nie wiem jakie, będę się zastanawiać jak już łóżeczko postawię .

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora