Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fryzjer - Bydgoszcz
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-15, 14:05   #660
rapunzel8
Zadomowienie

Dot.: dekoloryzacja

Cytat:
Napisane przez anes11 Pokaż wiadomość
Bywając w kilku salonach fryzjerskich przez ostatnie lata, przy okazji podcięć i innych zab. pielęgnacyjnych poruszałam temat zmiany mojego koloru na JASNY blond. Wszyscy zgodnie przyznawali, że nijak inaczej tylko najpierw zdjąć kolor, a potem nałożyć odpowiedni odcień blondu. Nie wiem jaki kolor wg Ciebie to ciemny blond??? Mój jest naprawdę CIEMNY (ale nie jestem szatynką).
Nie słyszałam jeszcze od żadnego fryzjera, że wystarczy w moim przypadku nałożyć kolor! Gdyby tak było nie podchodziłabym do tematu jak do przysłowiowego jeża. Jeśli znasz w/w mistrza w bydgoskim lub toruńskim salonie - poproszę, TEGO właśnie szukam w tym wątku - POLECENIA nie oceny zasadności mojego pytania.
nie musisz sie zaraz oburzać, bo ocena zasadności pytania nie była moją intencją. jak wyglada ciemny blond wiem i znam sporo takich osób( w tym moje siostry) i one bez trudu uzyskują jasny blond w jednym etapie. co nie znaczy, że twoi fryzjerzy się mylą. odcień to nie wszystko- ważna jest struktura, grubość włosów.
rapunzel8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując