2011-02-15, 15:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja 18...
Cytat:
Ja miałam tak jak Ty, że w 3 klasie miałam tylko przedmioty maturalne, ale większość moich znajomych miała wszystkie + fakultety do matury i mieli naprawdę ciężko. To zalezy od szkoły.
|
ja miałam wszystkie przedmioty, nawet chemię tylko że po złożeniu deklaracji maturalnych nauczyciele przedmiotów których nikt nie zdaje (np historia) przestali organizować lekcje związane z ich przedmiotem i albo pozwalali uczyć się albo prowadzili fakultety na miarę możliwości (babka z historii robiła fakultet z wosu na lekcjach) także wielkie odciążenie, sprawdziany były tylko z polskiego matematyki i języków obcych, a osoby które zadeklarowały przedmioty dodatkowe były po prostu pytane z nich. cała reszta oddawała referaty i prezentacje. także mówię, u mnie nauczyciele byli zdecydowanie wyrozumiali. miałam dużo godzin, naprawdę. ale były one wykorzystywane na tyle dobrze że nie musiałam zostawać wiele na fakultetach po lekcjach. na przykład na wuefie zorganizowano fakultet z jednego przedmiotu i nauczyciel nie miał nic przeciwko.
|
|
|