Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Zara, h&m, amisu, cubus, reserved, vila.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-15, 18:47   #1
_irie_
Zadomowienie

Przekupka: 23 pkt / 96% pozyt.

Zara, h&m, amisu, cubus, reserved, vila.

O wszelkich wadach ubrań postaram się informować na bieżąco, żeby nie było żadnych niedomówień i objaw niezadowolenia drugiej strony.
Mogę podawać dokładniejsze wymiary na życzenie.

1. Ze względu na szacunek do drugiej osoby, staram się odpisywać za każdym razem, nawet jeśli nic mi się nie spodoba. Oczekuję tego samego.

2.
Rzeczy niedostępne zaznaczam na czerwono albo po prostu usuwam. Gdy coś jest już w trakcie wymiany, informuję o tym.
3. Zawsze wysyłam w kopercie bąbelkowej, listem poleconym.
4. Informuję o wszystkich wadach, na życzenie mogę podawać dokładniejsze wymiary. Nie robię zdjęć na sobie, bo zwyczajnie nie mam na to czasu.
5. Noszę
rozmiar XS, S, ewentualnie M, więc proszę nie proponować mi większych.
6. Jeśli mam podstawy, by komuś zaufać, mogę wysyłać pierwsza. Jeśli ktoś nie ma żadnych przekupek, bądź poniżej 10, mogę prosić o wysłanie przesyłki jako pierwszej. Z reguły jednak opowiadam się za równoczesnym wysyłaniem paczek.

Wish:

Na chwilę obecną poszukuję przede wszystkim perfum

Chanel, Tommy Hilfiger 'Dreaming',
Naomi Campbell Seductive Elixir ! + inne zapachy.

Zmieniam styl i szukam rzeczy rokendrolowych

Więc zależy mi przede wszystkim na:
  • prostownica
  • aparat fotograficzny.
  • EKO SKÓRKA! RAMONESKA, kurtka dżinsowa.
  • skórzane spodnie bądź leginsy, s/m.
  • KAPELUSZ!
  • wszelkie sukienki
  • rzeczy z ćwiekami
  • mała torebeczka, chętnie z ćwiekami, na łańcuszku bądź chanelka, najchętniej czarna/ czerwona.
  • botki, oxfordy, trampki rozmiar 39/40.
  • haremki, rurki, chętnie marmurki, czarne, szare bądź z wysokim stanem.
  • wszelkie bluzy
  • Bluzki z bufkami, kokardkami, w paski.
  • Bielizna, najchętniej czerwona/ czarna/ fuksjowa/ pudrowa, z motywem koronki, gorsetu 70B
  • Chusty/ szale najchętniej w kolorze czerwonym, morelowym, ciemnozielonym, ale niekoniecznie.
  • Wisiory na długich łańcuszkach, kolczyki wkrętki + inna biżuteria, która mi wpadnie w oko.
  • Eyelinery, róż do policzków, tusz do rzęs!, balsamy/ masła do ciała, pędzle, maść na blizny, lakiery do paznokci (odcienie czerwonego i malinowego, butelkowa zieleń, pudrowy róż, morelowe), krem do stóp, do rąk.

Edytowane przez _irie_
Czas edycji: 2011-02-15 o 19:41
_irie_ jest offline Zgłoś do moderatora