Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Analizy kosmetyków do włosów (bez dyskusji i komentarzy)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-16, 07:14   #1773
jumaatt
Rozeznanie

Dot.: Kosmetyki do włosów - analizy, opinie, ciekawostki dla kręconowłosych

Cytat:
Napisane przez Kirima Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mogę prosić o analizę? Tak z czystej ciekawości, interesuje mnie szczególnie ten detergent, co prawda nie widzi mi się zapłacić tyle za szampon, ale wygląda interesująco

Yes To, Yes To Carrots, Pampering Carrot Juice Shampoo (Delikatny szampon do włosów)

Skład: Water (Aqua), Sodium Coceth Sulfate, Magnesium Chloride, Dead Sea Water (Maris Aqua), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Propanediol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Daucus Carota Seed Oil, Daucus Carota Juice, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Juice, Ipomoera Batatas (Sweet Potato) Extract, Cucumis Melo (Melon) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Honey(Mel) Extract, Fragrance (Parfum), Algae Extracts (Rhodella, Dunaliella, Spirulina), Silt (Maris Limus), Niacinamide, Vitamin E (Tocopheryl Acetate), Ginkgo Biloba Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Punica Granatum (Pomegranate) Peel Extract.
(z KWC)
Być może to bogactwo olejów (słodkie migłady, oliwa z oliwek, jojoba, marchewka) i ekstraktów oraz soków ( aloes, marchewka, dynia, melon, cytrusy, miód )wpływają łagodząco na ten szampon, bo użyty detergent to odpowiednik SLESu, więc do najłagodniejszych nie należy. Występuje solo, kolejne składniki to naturalny regulator gęstości oraz sól morka, która podobno ma pielęgnacyjne właściwości na skórę głowy. Reszta składu bardzo przyjemna

Zgodny z CG
jumaatt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując