Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wózki Mutsy
Wątek: Wózki Mutsy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-16, 09:53   #5
Boz
Zadomowienie

Dot.: Wózki Mutsy

Hej hej wiem że ten wózek wzbudza duże emocje. Jest tylu zagorzałych przeciwników co zwolenników. Ja mam ten wózek od 2 miesięcy i jak na razie jestem baaaaaaardzo zadowolona. Jeździmy na razie gondolą w której mój synek się nie odparza ( nie bardzo wiem jak może dziecko odparzać się od gondoli przecież na materacyku kładę prześcieradło ). Wózek prowadzi się bardzo dobrze na dziurach i wertepach z zablokowana osią, a na alejkach czy w sklepach z uruchomiona osią skrętną. Bardzo łatwo się składa i zajmuje mało miejsca ( jak na wózek z pompowanymi kołami). W seacie Toledo swobodnie mieści się w bagażniku podwozie i gondola, w Corsie natomiast muszę złożyć 2/3 siedzenia by się zmieścił. Nie używam na razie spacerówki i nie mogę się na jej temat wypowiedzieć. Gondola jest dość mała ale ja zamierzam w wieku 5 -6 miesięcy przenieś synka do spacerówki bo wiem z doświadczenia że w tym wieku dzieciak nie chce już jeździć w gondoli
Nie mam fotelika tej firmy tylko Maxi Cosi Cabrio który można wozić na podwoziu wózka. Wózek jest ciężki jak wszystkie z pompowanymi kołami na których mi bardzo zależało. Jak masz jakieś pytania chętnie odpowiem Zauważyłam że wiele osób piszących niepozytywne opinie o tym wózku nie jest jego użytkownikami tylko opiera się na informacjach od osób postronnych, bądź nie odpowiada im specyficzny wygląd wózka (co jest rzeczą gustu).
Boz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując