2006-08-16, 09:53
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wózki Mutsy
Hej hej wiem że ten wózek wzbudza duże emocje. Jest tylu zagorzałych przeciwników co zwolenników. Ja mam ten wózek od 2 miesięcy i jak na razie jestem baaaaaaardzo zadowolona. Jeździmy na razie gondolą w której mój synek się nie odparza ( nie bardzo wiem jak może dziecko odparzać się od gondoli przecież na materacyku kładę prześcieradło ). Wózek prowadzi się bardzo dobrze na dziurach i wertepach z zablokowana osią, a na alejkach czy w sklepach z uruchomiona osią skrętną. Bardzo łatwo się składa i zajmuje mało miejsca ( jak na wózek z pompowanymi kołami). W seacie Toledo swobodnie mieści się w bagażniku podwozie i gondola, w Corsie natomiast muszę złożyć 2/3 siedzenia by się zmieścił. Nie używam na razie spacerówki i nie mogę się na jej temat wypowiedzieć. Gondola jest dość mała ale ja zamierzam w wieku 5 -6 miesięcy przenieś synka do spacerówki bo wiem z doświadczenia że w tym wieku dzieciak nie chce już jeździć w gondoli
Nie mam fotelika tej firmy tylko Maxi Cosi Cabrio który można wozić na podwoziu wózka. Wózek jest ciężki jak wszystkie z pompowanymi kołami na których mi bardzo zależało. Jak masz jakieś pytania chętnie odpowiem Zauważyłam że wiele osób piszących niepozytywne opinie o tym wózku nie jest jego użytkownikami tylko opiera się na informacjach od osób postronnych, bądź nie odpowiada im specyficzny wygląd wózka (co jest rzeczą gustu).
|
|
|