Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
justitia ja powiem Ci ze z Avon uwielbiam ich plyny do kapieli, zele pod prysznic za***iscie pachniace, ktorych i tak nie moge uzywac bo mnie uczulaja i serie do stop i serie Anew i tyle kolorowke maja badziewna niestety. no ale moze i wyprobuje tego podkladu co piszesz bo nie jest drogi tylko musze miec odpowiednie pedzelki a ty jakich uzywasz do jego nakladania? ja mam jeden z Polski i jest do niczego lysieje i kluje mam ochote zainwestowac w Maestro albo wlasnie w Mac ale cholernie drogie no ale coz z czasem sobie uzbieram kaske
aa co do diety to jakos moj zoladek sie nauczyl tak malo jesc i jest ok. jestem glodna czesto ale zazwyczaj wtedy nie wiem na co mam ochote i pozostaje na kawie i fajeczce tak tak bee jestem i pale ale juz niedlugo musze sie z fajkami pozegnac i dobrze wiecej kaski na kosmetyki 
agia o kurcze jak ty zyjesz jeszcze tyle masz na barkach ze kobieto sie wykonczysz wkoncu ale dobrze bo wkoncu masz "cos swojego" i temu poswiecasz czas a nie tylko wizazowi czy facebookowi jestem pod wrazeniem 
a na czym polega ten wasz Klub Ksiazki? to jest na zasadzie Readers Digest? czy moze cos innego?
ja jak wiesz koty lubie ale u kogos a kocham psy
|