Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-16, 12:20   #1022
Estella
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Wszystki chorującym dużo zdrowia Ja dziś idę do ortopedy, ale chodzę już zdecydowanie lepiej

Ja dziś muszę wybrać się do Rossmanna lub SP po szampon do włosów, odżywkę i dezodorant. Ja to przyjemnie nie mieć czegoś w zapasach Natomiast totalnie nie mam pomysłu, jaki dezodorant i szampon polecacie? Co Wam ostatnio przypadło do gustu?
kulka Ziaji fioletowa, kulka Garniera taka smukła z mineralite; są też nowe kulki Nivea, ale nie miałam; teraz testuje Fenjal i jest ok, tylko trochę za mocno pachnie
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
o rany, ale was zmogło.. zdrowiej jak najszybciej

mam pytanie, testowałaś już może nową pomadkę Diora? widziałam na blogu Desti, że miałaś mieć ją szybciej niż wejdzie na rynek, a jestem jej strasznie ciekawa
dzięki, gorączka mi minęła, ale taka słaba jestem

testowałam, bardzo fajna, nie jest bardzo kryjąca, więc mimo dość ostrego koloru dobrze się w niej czuję, no i naturalnie wygląda
postaram się jakieś fotki zrobić
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Tak, u nas zniknęły te sukienki w jeden dzień, a tam w każdym H&M była cała rozmiarówka. Bardzo się z niej cieszę.
A w decyzji o zakupie Seanika masz swój udział. Dam znać.
tak myślałam ciekawa jestem czy Ci się spodoba

fajna ta kiecka, my mamy nowego H&M w centrum i wszystko jest bardzo fajnie rozłożone, przejrzyście, bez ścisku i jest masa rzeczy i dodatków

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora