Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-16, 13:40   #3454
201605040950
Konto usunięte

Dot.: Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi

Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
Jakby tak patrzeć z perspektywy ostatnich ME i MŚ... rezerwowi

Myślę, że w meczach z Rosją mogą się sparować mniej zmęczeni sezonem, faza interkontynentalna LŚ to będą przeróżne urlopiki, żeby na F6 mieć już paru zawodników lekko wypoczętych i trochu już ogarniętych. Zastanawia mnie tylko jedno - po cholerę tak wcześnie w tym roku LŚ? W ub. roku zaczynaliśmy prawie miesiąc później A przerwa do ME jest ogroooomna.
też tak sądzę.

i tutaj też tak sądzę
a czemu tak wcześnie LŚ, nie mam pojęcia, ale to nie jest dobre, bo najpierw wszystko będzie szybko szybko, a później na mecz będziemy czekać 2 miesiące

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
Nie zagłebiałam się jeszcze dokładnie ale coś mi się o uszy obiło. Najpierw ganiali po 3 mecze tygodniowo a teraz się szykuje miesięczna przerwa, rajt? Jakoś coś mi się o uszy obiło. A póxniej zakończenie sezonu klubowego siakoś 3 tyg. przed rozpoczciem reprezentacyjnego? Rajt? Kurna. Ktoś ma łeb
Co nie
ja bym na to nie wpadła

i ode mnie znowu linki
Wywiad z Markiem Kardosem przed meczem ze Skrą, tak uwielbiam cenzurowanie przez PZPS trenerów klik
I coś co mnie powaliło
'Wywiad' z Mirosławem Przedpełskim klik
ale aż muszę zacytować fragment dla potomności
Cytat:
W ubiegłym roku pozwolono Danielowi Castelaniemu "odpuścić" Ligę Światową. Teraz te rozgrywki to cel nr 1 dla naszej reprezentacji. - Chcemy, by Andrea położył nacisk na odzyskanie zaufania u naszych kibiców, a jak najlepiej je odzyskać, jeśli nie wygrywając mecze na własnym parkiecie w Lidze Światowej, której finał obędzie się w tym roku w Polsce. W mistrzostwach Europy być może zagramy młodszym składem - wyjaśnia prezes.
pozwolicie że skomentuję jak ochłonę
201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora