Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-16, 15:41   #3471
201605040950
Konto usunięte

Dot.: Łona Fajt po raz 13 nadchodzi, bo siatkówka wciąż nas swym pięknem uwodzi

Cytat:
Napisane przez joaa Pokaż wiadomość
I będziemy znowu jak narkomanki wyglądać. Albo zombie. Dajcie nam meeeecz!

Pewnie grzybków nie dostał

edit:
Pozwolę sobie przytoczyć inny cycat z Mira:

Kochaniutki. Nie spadniemy, nie bójta się wójta. Jak było z Ardżentiną w ub. roku? WYPRZEDZIŁA nas, tylko dlatego, że organizowała F6. Zajęła ostatnie miejsce, ale w rankingu awansowała. Rilax, nie spadniemy, bo nie ma takiego bata
Jak zombie to będziemy wyglądać, jak nasi pojadą na LŚ i mimo całego poirytowania będziemy wstawać i oglądać mecze w środku nocy

no chyba

No właśnie, tak czy siak awansujemy, choćbyśmy zagrali jak ostatnie sieroty, dlatego właśnie LŚ należy OLAĆ i walczyć o obronę ME
No ale przecież ja się nie znam

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
HOT13 rzućcie!!!!! To będzie miazga. Będa stac w kwadracie NA rezerwowych zamiast grać

Ej no przeca mi o to samo chodzi
Ale my się nie znamy Lepiej zatyrać wyjadaczy w LŚ (która i tak jest nasza) a mistrzostwa eŁropy nich bronią szczawy. To brzmi rozsądnie. No nie chciałabys tak
no a ty co byś robiła bo ja stała na rezerwowych i tak nie umiem odbić piłki

No właśnie, no bo jak można olać LŚ skoro jest co roku i tak mamy finał, przeca trzeba zagrać na maksa a dać odpocząć na ME, bo przecież one tak naprawdę są nie ważne, liczy się tylko LŚ
normalnie drim kam tru

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość

A teraz uwaga! Będę przemawiać! Skupcie się!

Idę siku
szok

201605040950 jest offline Zgłoś do moderatora