2011-02-16, 17:55
|
|
|
BAN stały
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
Napisane przez caate
|
jak wszyscy tak chwalą ten pędzel to muszę go mieć
Cytat:
Napisane przez blondi1985
Dzień dobry! Mi coś od rana internet nie działał, teraz zaskoczył więc wpadłam na chwilę. Blondyneczka to dobrze, że wracacie do zdrowia 
Pytałam Was wczoraj o gąbkę do masażu syrena, ale chyba nie widziałyście. Jaką używacie: tą z nierówną powierzchnią z tymi wypustkami czy normalną dwustronną gładką?
|
ja mam tą z wypustkami 
Cytat:
Napisane przez buahhot
przepraszam, że tak się wetnę w rozmowę, ale u mnie to by nie przeszło... w ogóle nie byłoby mowy żeby mój chłopak spotykał się ze swoją ex która kiedyś bardzo kochał  no kurde, po co mu to? może zapytaj swojego Tżta dlaczego spotyka się (mając Ciebie) ze swoją ex miłością? czego szuka u niej? mam nadzieję, że nie tęskni? 
|
zgadzam sie w 100%
Cytat:
Napisane przez Kluska20
Dziękuję dziewczyny za taki miłe przywitanie  Dopiero teraz wróciłam do TŻ-ta i mogę Was nadrobić  Nie mam dzisiaj humoru,jestem taka zła,że mam ochotę gryźć ściany ale to dłuuuuga historia i może kiedyś Wam o tym opowiem  Raczej nie chciałabym nic w sobie zmienić.Podobam się sobie taka jaka jestem.Może jestem dziwna ale nie widzę w sobie(w wyglądzie) aż takich niedoskonałości,które chciałabym usunąć/zmienić.No może chciałabym mieć bielsze zęby ale próbowałam już pasków Crest,Blend-a-med i Białej Perły i wszystko przynosiło mierne rezultaty a na wybielanie w gabinecie dentystycznym zwyczajnie mnie nie stać  Dostałam od TŻ-ta na Walentynki buty.Takie piękne,że aż dech zapiera  Oczywiście nie muszą się Wam podobać ale dla mnie są idealne  To te: http://www.stylowebutki.pl/products/...my-bezowe.html
|
Witaj A butki cudne 
I ja sobie chyba też żele na stopach na wiosnę i wakacje zrobię
|
|
|