Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-16, 17:55   #1617
Donka94
BAN stały

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
dzien dobry

jestem wniebowzieta, ten pedzel.... to on.. no brak slow, nie wiadzialam ze to mozliwe, ale tak mi scalil podklad z pudrem do twarzy, ze mimo, ze uzylam colorstaa z mf, czuje sie jakbym sam mf nalozylam palcami, taka druga skora, wszystko idealnie to byl najlepszy zakup, pobil wszystko co mam i uwazam za kwc
jak wszyscy tak chwalą ten pędzel to muszę go mieć

Cytat:
Napisane przez blondi1985 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Mi coś od rana internet nie działał, teraz zaskoczył więc wpadłam na chwilę. Blondyneczka to dobrze, że wracacie do zdrowia
Pytałam Was wczoraj o gąbkę do masażu syrena, ale chyba nie widziałyście. Jaką używacie: tą z nierówną powierzchnią z tymi wypustkami czy normalną dwustronną gładką?
ja mam tą z wypustkami

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
przepraszam, że tak się wetnę w rozmowę, ale u mnie to by nie przeszło... w ogóle nie byłoby mowy żeby mój chłopak spotykał się ze swoją ex która kiedyś bardzo kochał no kurde, po co mu to? może zapytaj swojego Tżta dlaczego spotyka się (mając Ciebie) ze swoją ex miłością? czego szuka u niej? mam nadzieję, że nie tęskni?
zgadzam sie w 100%

Cytat:
Napisane przez Kluska20 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za taki miłe przywitanie Dopiero teraz wróciłam do TŻ-ta i mogę Was nadrobić Nie mam dzisiaj humoru,jestem taka zła,że mam ochotę gryźć ściany ale to dłuuuuga historia i może kiedyś Wam o tym opowiem Raczej nie chciałabym nic w sobie zmienić.Podobam się sobie taka jaka jestem.Może jestem dziwna ale nie widzę w sobie(w wyglądzie) aż takich niedoskonałości,które chciałabym usunąć/zmienić.No może chciałabym mieć bielsze zęby ale próbowałam już pasków Crest,Blend-a-med i Białej Perły i wszystko przynosiło mierne rezultaty a na wybielanie w gabinecie dentystycznym zwyczajnie mnie nie stać Dostałam od TŻ-ta na Walentynki buty.Takie piękne,że aż dech zapiera Oczywiście nie muszą się Wam podobać ale dla mnie są idealne To te:http://www.stylowebutki.pl/products/...my-bezowe.html
Witaj A butki cudne

I ja sobie chyba też żele na stopach na wiosnę i wakacje zrobię
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora