Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niech się zdziwią ;):D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-16, 12:32   #1
gosi@czek
Raczkowanie

GG do gosi@czek

Niech się zdziwią ;):D

Kochane wizażanki!
Zbliża się rok szkolny i jak co roku planuję wielką przemianę. Z tym, że wreszcie wypadałoby zająć się tym na serio . Dlatego bardzo proszę was o pomoc. Chcę wrócić do mojej szkoły odmieniona. Jutro idę do fryzjera więc muszę szybko zdecydować się na jakąś fryzurkę. Bardzo powaznie zastanawiam się nad grzywką. Mam trupio bladą cerę z piegami, licznymi przebarwieniami. Wkurza mnie u mnie bliżej nieokreślony kolor włosów i kształt brwi, łyse czoło i niezdrowy wygląd. Wyglądam trochę jak jajo strusie.
1. Właściwie wcale się nie opalam, a jeśli to na czerwono i od razu schodzi mi skóra.
2.Oczy mam niebieskie z kilkoma rudymi plamkami.
3.Rude piegi na całej twarzy.
4.Moja skóra jest biała, często mam rumieńce lub wypieki.
5.Włosy-ciemny blond
6.Moje usta są koralowe (takie między czerwonym, różowym, a pomarańczowym):P
7. Kolor w którym jest mi napewno fatalnie to żółty i miodowy (czyli wszelkie odcienie żółci). Wydaje mi się że dobrze mi jest w czarnym, zielonym, turkusowym... załączam swoje zdjęcia(nie wiem jeszcze czy będę umiała :P)

P.S Teraz chyba już wejdą te zdjęcia. Ale prawdopodobnie tylko jedno, bo na resztę mi się komputer nie zgadza :/. Nie wiem czy to zdjęcie się nadaje bo jestem na nim głupio skrzywiona i było robione z zaskoczenia...Ale jest bez makijażu.

Edytowane przez gosi@czek
Czas edycji: 2006-08-16 o 22:57
gosi@czek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując