2011-02-16, 17:57
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Amla- indyjskie olejki do włosów
Cytat:
Napisane przez Rybiorek
na sobie moge potwierdzic, juz mialam czysta cere i nagle bach! poczytalam troche i uznalam ze to kokos, przez ta moja skonnosci do tradzika nie jadam zoltych serow, rzeczy z konserwantami, czekolade jesli juz to tylko gorzka, po jakims czasie zaczely byc efekty, a tu po 2 latach takie cos, kokos jest super na moje wlosy ale jak sie okazuje nie dla buzi, na szczescie sa inne oleje, buzia natomiast jedna 
|
Ostatnio Tatty chyba pisała,że kokos jest w 4 czy 5 czyli wysokiej grupie jesli chodzi o zapychanie.
Przeczytałam dziś szokujące info, że na 1 z watków dziewczyny radzą do szybszego zmycia farby użycie domestosa . Ludzie to mają pomysły. A tutaj niektórzy się olejów obawiają. 
---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------
Cytat:
Napisane przez blue2003
Ja tak odnosnie tego nadmiernego wypadania przetluszczonych wlosow, o ktorym pisala Indios i ktos jeszcze. Mam dokladnie to samo. Zazwyczaj myje wlosy codziennie, jednak ostatnio nie chodzilam do pracy (Kair, wiadomo:P) i mylam co 2-3 dni. I juz w ten drugi dzien, przy pociagnieciu za pasemko grubosci palca, zostawala mi w reku jego polowa:O Nie mowiac juz o ilosci wlosow na poduszce i ogolnie gdziekolwiek.
|
Wciery na bazie alko polecam na tę przypadłość, seboradin niger lotion, wodę brzozową lub pokrzywową.
|
|
|