2011-02-17, 11:30
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA 1200 KCAL :) najzdrowsza i najlepsza kto chetny ?
Cześć kochane.
Dużo sie tu działo, jak zaginęłam w akcji. Bardzo fajnie się czyta wasze relacje z walki o ciało seks bomby. Nawet posty spowiedzi ze słabości...kazdemu się zdarzają, ale ciesze się, że jest mnóstwo pochwalnych i naprawde jestem z was dumna .
U mnie było różnie, troche jestem zła,bo gdzies zgubiłam 5 posiłków dziennie i tęsknię za tą metodą, także postaram się znów do niej powrócić, tym bardziej,że do odchudzania dołącza sie moja mama- a jak wiadomo dwie osoby w domu to lepsza motywacja, tym bardziej,że to ona zazwyczaj kupuje smakołyki, którym trudno się oprzeć. Mój brat wczoraj nas odwiedził-schudł 11 kg, strasznie po nim widac równice, jestem z niego dumna!
Ja dzis postanowiłam się ponownie zmierzyć i tak:
-udo: było 65, jest 63
-łydka bez zmian 36
-brzucha wczesniej nie mierzyłam- mam 93 około
-po biustem bez zmian
-tyłeczek: było 110, jest 107
2-3 cm ale zawsze coś 
No i mam dodatkową motywację...po tym jak rozeszliśmy się z moim facetem, mineło troszkę czasu i...pojawił się ktoś nowy . spodobałam mu się w pubie i załatwił sobie mój nr. Także mam motywacje aby wiosna wygladać ładnie . Zaczełam na solarium chodzić,bo opalenizna wizualnie zmniejsza rozmiary, oczywiście wszystko z umiarem, bo mocna czekoladka mi sie nie podoba.
buzi 
---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------
...i przesyłam coś na wyrozumiałość dla nas i naszych mistrzuniów ^^.
http://www.youtube.com/watch?v=UgWHI...layer_embedded
|