Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-17, 13:37   #1750
Niezapominajka 89
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Witam ile napisałyście właśnie Was nadrobiłam.

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
12 urodowych rad

1. REGULARNIE ODŚWIEŻAJ SWOJĄ KOSMETYCZKĘ
Sprawdzaj, które kosmetyki są przeterminowane lub niemodne, wyrzuć je bez żalu. A kosmetyczkę wypierz i zapełnij od nowa. Pojedyncze cienie do powiek, które rzadko mieszczą się w jednej saszetce, zastąp paletą z zestawem cieni, z kilkoma odcieniami różu do policzków i błyszczykiem. Tak jest wygodniej, taniej i bardziej zabawnie!
2. ZMIENIAJ KREM PIELĘGNACYJNY
na nowy, z innymi składnikami, co kilka miesięcy. Pamiętaj, że skóra lubi „płodozmian”.
3. ZAFUNDUJ CERZE INTENSYWNĄ KURACJĘ
zaawansowanym technologicznie kosmetykiem, wybierz np. serum dobrej firmy. Najlepiej – raz na kwartał.
4. SIĘGNIJ PO KOSMETYKI DLA DZIECI
Delikatne, pozbawione konserwantów balsamy do ciała, oliwki i mydła to eliksir dla twojej skóry.
5. PRZED DEPILACJĄ RÓB PEELING,
a nie będą odrastały ci włoski. Z cieńszej skóry łatwiej skutecznie je usunąć. Stosuj różne metody: zabiegi woskiem i depilatorem rób na przemian z goleniem.
6. MASKUJ NIEDOSKONAŁOŚCI KOREKTOREM
(a nie podkładem). Zielonym koryguj naczynka, jasnożółtym lub jasnobeżowym – załamania koło nosa, jasnoróżowym rozświetlaj kąciki oczu.
7. MIESZAJ PODKŁAD Z KREMEM
nawilżającym na dłoni i dopiero wtedy nakładaj na skórę, a makijaż nie będzie się warzył. Cienie tuż po nałożeniu leciutko przypudruj.
8. UŻYWAJ PĘDZLI DO MAKIJAŻU
Pędzelki do cieni i makijażu to nie tylko ładne obiekty ze sklepowej półki! Sprawiają, że cienie są lepiej rozprowadzone, a podkład dużo lepiej się trzyma.
9. POKOCHAJ CZERWONĄ SZMINKĘ
Intensywna czerwień na ustach sprawia, że zęby wydają się bielsze, a cała twarz wygląda na perfekcyjnie umalowaną.
10. WŁOSOM PRZYWRÓCISZ BLASK... OLEJEM Z AWOKADO
Raz na tydzień pozostaw go na włosach na noc, zmyj rano. Fryzura zyska sprężystość, nawilżenie i blask!
11. NIE BÓJ SIĘ ZMIENIĆ FRYZURY
Nic tak nie poprawia humoru, jak nowa długość czy odświeżony kolor. U fryzjera zawsze proś o podcięcie końcówek albo porządne cieniowanie (doda włosom objętości).
12. ODRZUĆ NEGATYWNE MYŚLI, RZUĆ PALENIE, WIĘCEJ ŚPIJ
Pamiętaj, że piękno skóry wynika z pogody ducha i zdrowego trybu życia.
bardzo fajne rady.

chocolattes
, Kluska witam

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
chce wszystkie buty z załączników
drugie buty

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
już po
Obcięłam włosy , miałam za zapięcie od stanika teraz mam trochę za ramiona no i grzywkę ciachnęłam bo już jej nie miałam
Ogólnie zadowolona jestem
czekam na foto.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
a moim zdaniem jest.. mam dwóch przyjaciól.. jednego od 5 lat- i wiem że nic niegdy miedzy nami nie bedzie , zwierzamy się sobie, i K nie ma problemow z nim, nie przeszkadza mu jak z nim wychodzę, nawet woli bo mówi " jak wychodzisz z facetem to lepiej bo inni nie bedą do Ciebie podbijać " ... drugi to w sumie taki dobry kolega - z uczelni, zawsze możemy o wszystkim pogadać itp. i dzięki temu nim mam lepszą świadomośc jak faceci myślą, postrzegają różne rzeczy...

Kluska20; ja też kocham buty i uwazam że ich nigdy za wiele
dobrze że piszesz o tej maseczce bo swego czasu zastanawiałam się nad jej zakupem, ale skoro tak wysusza to nie dla mnie...

snowhitee
oj a co się stało że masz zły humor?? coś przeoczyłam???

licencjacką piszesz czy mgr???

byłam w rossmanie- kupiłam odżywkę isany z babassu, żel pod prysznic waniliowy ( z zimowej kolekcji ) i ten róż który snow ma...
miała któraś z was szampony z isany?? bo zastanawiałam się czy nie kupić...
ja miałam ale nie polubiłam go wolałam younga, ale już go nie ma niestety.

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
2 pierwsze najtansze
mi TZ placil za bilet w dwie strony, jakos 2tyg przed kupywal i za mie zaplacil 280zl, a za siebie miesiac pozniej 90zl w jedna strone-powrotna

E.J
to zalezy jaka masz cere, ja mam sucha-odwodniona z problemami tradzikowymi.

uzywam podkladu EL Double Wear, Revlon Colorstay do cery suchej, MF Xperience, Manhattan mus, to moje ulubione
po Xperience mam zamiar kupic Rimmela mineralnego
puder to inglot sypki- jest ok, tylko ja teraz zbladlam wiec jest za ciemny, to uzywam transparentnego clinique, ale nie warto go kupic, szalu nie robi, nauczylam sei ze albo kupowac cos za grosze albo wydawac fortune, wtedy jest roznica, tych posrednich to u mnie wielkiej roznicy od tych gorszych nie robia, to po co przeplacac

i nie masz grubych ud, ja mam kolezanke ktorej mama tak wciaz gadala, ludzie niektorzy lubia i cieszy ich to, ze moga komus dokopac, jak maja zly dzien. moj TZ to teraz przerabia, pare osob mowi mu ze sie przytylo, ja uwazam, ze nadal ma miesnie i jest okej, gruby na pewnoo nie jest, a widze ze mu tez przykro jest jak mu kumple mowia, czy ich rodzice, ze mu sie przytlo. tylko ja mu tlumacze, ze mowia mu bo jak maja swoich chudych synkow (naprawde chudych zeby chlopak maja 188cm wazyl ledwo 60kg...) to moj TZ jest gruby bo waze te 73kg, ale mi sie podoba jak jest zbudowany i mam sie do czego tulic przynajmniej

Kalpana
tak matowy nr.25

to tak samo jak nie kupuje sie zegarek, ze odlicza godziny do konca zwiazku, ale kupilam TZtowi w lipcu i jak narazie jest okej, oprocz moich scen zazdrosci i problemow

szamponem ziolowym

cos zle napisalam?
w przyplywe euforii nie bylam w stanie nic bardziej sensownego wymyslec

Alessandra z tego co pamietam uzywala i polecala, ja mam zamiar go zakupic

dziewczyny jaki mialam dzis mily dzien z TZtem
tam mnie wycalowal, zrobil masaz, bo beidna nadal boli mnie glowa to juz 3doba i pierwszy dzien okresu...
i powiem wam, ze odkad uzywam balsamu braazujacego, czuje sie ladniejsza, zgrabniejsza w bieliznie, taka pewniejsza, a nie taki bladzioch, no ogolnie lepiej

dzisiaj bylam z Tztem w kinie i jego przyjacielem tym zbokiem, mialam z nim rozmowe, cale szczescie zakochal sie w innej babce i jest spokoj i wszystko zalatwione. a bylismy na 'och karol 2'
wszystkim polecam, oboje mi dziekowali, ze zabralam ich na ten film (zabrala TZta, a on sie wprosil, od tyg chcial sie z nami spotkac) naprawde smieszny, usmialismy sie
a i bylam z TZtem w pizza hut, bo tam promocja z orange jest, ze 2w1, jesz jedna w lokalu druga na wynos dostajesz, tak sie najedlismy za 30zl, taka pyszna byla
no i TZ zaskoczyl mnie, zaproponowal zamieszkanie razem juz teraz, najlepiej od zaraz, musimy jeszcze pozastanawiac sie, poszuakc mieszkan i przemyslec to, ale tak mi sie milo zrobilo, ze on chce...

teraz pomalowalam paznokcie, zwykly french ale ladnie jest
my z TŻ też mam zamiar w tym roku zamieszkać razem.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ahh wiecie, dziś nie miałam rano zbyt dużo czasu na makijaż, więc umalowałam tylko rzesy i na dolnej powiece narysowałam kreskę fioletowym pigmentem z maca (odsypka) i kolezance bardzo sie spodobał kolor chyba sobie zamówie kilka innych, takich małych odsypek pigmentów
a gdzie można je zamówić?

tillavanilla piękne włosy ja bym z nimi nic nie robiła.
Niezapominajka 89 jest offline Zgłoś do moderatora