Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-17, 13:10   #1036
karolina1985
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII

No i jednak wylądowałam na zwolnieniu i z wirusem
Na szczęście bez kolejnego antybiotyku, ale i tak 2 leki pociągnęły mnie po kieszeni To niesprawiedliwe, że nie dość, że płaci się tyle za leki to jeszcze obcinają pensję

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Karolina dzięki za opinię.. w takim razie zostanę przy Almost Powder bo kocham go miłością dozgonną, zużyłam już 3 opakowania jest cudowny i chyba nie będę kombinować
Nie ma za co 3 opakowania?!Ja mam od wakacji pierwsze i mimo ogromnej dziury na środku na pewno jeszcze długo pociągnie.
Mnie czasem jak widać skusi, żeby pokombinować

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja polecam Magica HR i Estee Lauder w tubce, a jak lubisz gęstsze i bardziej kremowe to również Lancome w tubce, ale tego ja osobiście nie potrafię stosować bez podkładu.

Teraz mam HR i Lancome, używam zamiennie i z obu jestem zadowolona, chociaż Magic ma przewagę, bo lżejszy.

Strasznie dużo tej wody używasz w takim razie. Ja moją mam od października i jeszcze się nie skończyła, a teraz się nawet na to nie zanosi, bo odkąd przelałam do atomizera, to zrobiła się mega wydajna. A efekty u mnie są od dawna: włosów więcej, młode rosnące, szybszy porost, lekko się jakby rozjaśniły, są zdrowsze i mniej wypadają.
Dzięki za typy, Magika miałam kiedyś jakieś odlewki 2 kolorów, ale nie pamiętam już czy mi pasował...Muszę znów jakąś skombinować
Myślałam jeszcze o YSL w pędzelku, ale znów ta forma w korektorach i podkładach mnie odrzuca, bo jakieś takie niehigieniczne to mi się wydaje no i mam wrażenie, że za dużo się marnuje kosmetyku w ten sposób.
A korektor chce zdecydowanie lekki i płynny, nic kremowo-ciężkiego

Też mam odżywkę w sprayu Isany, nie pamiętam już do jakich włosów, ale użyłam na razie ze 2 razy i nie bardzo mi podeszła. Jakoś tak oblepiła mi włosy i były nieprzyjemne w dotyku, nie wiem jak to opisać

Po tych zachwytach mam ochotę na tę wodę, ale jakoś do R. mi ostatnio nie po drodze...

Kiedy przeprowadzka?

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ja nie używam, ale spróbowałabym Inglota AMC w słoiczku. Siostra ma zielony i jest taki fajny gęsty, kremowy a jednocześnie lekki. Nie wiem jak się zachowuje w drobnych zmarszczkach. Chyba MagJa go ma w normalnym kolorze ale nie pamiętam czy go pod oczy używa czy gdzie

Czyli coraz bliżej do przeprowadzki? Fajnie. Ja dalej tkwię w uczuciowym burdelu. Rozważam powrót do eks, ale nie wiem czy będąc już innymi osobami coś z tego jeszcze wyjdzie a nie chcę już więcej ranić i dawać się ranić...

W sumie wczoraj poleciało mi z kolekcji 6 cieni- 4 do kosza i 2 może sprzedam, i jeszcze 1 lakier bezbarwny oddałam siostrze. Zużyłam też błyszczyk starutki Maybelline strawberry Carrats- wstyd napisać ile lat miał
Hmm spojrzę, chociaż to "gęsty" do mnie nie przemawia, ale dzięki

Ja muszę się zmusić do zrobienia zdjęć i wystawienia jakiegoś zestawu na allegro, bo chce kupić trochę książek Chmielewskiej i kliknęłam pędzle Revlona, bo takie były chwalone, więc przydałoby się trochę gotówki z tego co zalega

Nie mam pojęcia co tam było między Tobą i (eks)TŻ, ale do tej pory zawsze miałam zasadę, że dwa razy się do tej samej rzeki nie wchodzi i konsekwentnie stosowałam. Odkąd jestem z obecnym TŻtem to stwierdzam, że chyba zrobiłabym wyjątek, gdyby (odpukać ) coś nie wyszło i byłaby szansa powrotu. Ale wiadomo, że wszystko zależy od okoliczności. Jakby nie było 3mam kciuki, żebyś podjęła dobrą decyzję

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora