Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE cz.32.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-17, 16:24   #327
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Melduje sie na 11 stronie!

Cos czuje, ze rzadko bede bywac bo przygotowania do wyprowadzki i potem renowacji domu pochlaniaja caly moj wolny czas... Ale 28 lutego juz bedziemy mieli internet w domu wiec nie powinno byc tak zle
Trzymam kciuki za planową i niewyczerpującą wyprowadzkę oraz szybkie podłączenie internetu

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Nadrobiłam

Gwizdaczku, super się czyta takie opisy troszkę zazdroszczę i oczywiście cieszę się, że mała jest cała, zdrowa, ruchliwa

Stefcia
, ściskam mocno

Claris, pokaż na żywo zegarek

Pony, kciukam za to, aby się jeszcze odezwali

wypiłam już połowę kawy (czyli jakieś 250ml ) i nadal nie mam siły

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

ja nie czytałam, a o czym ona jest? dawno czegoś dobrego nie czytałam hm...

A jakie masz przeczucia? Mów śmiało, akurat w przeczucia wierzę heh
co do książki, to wiem tylko tyle: http://www.empik.com/trucicielka-sch...0084,ksiazka-p
a co do B. to wydaje mi się, że gość jest nieodpowiedzialny i chyba sam ściąga na siebie kłopoty, nie podoba mi się jego przeszłość i boję się, że to nie koniec problemów.

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2011-02-17 o 16:42
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora