2011-02-17, 19:24
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe Panny Młode cz.II
Jenny mam taką samą Księgę Gości,ale z zielonymi wstążeczkami Cudna jest
Ja muszę ponarzekać na Panią od zaproszeń. Chcę zamówić około 70 zaproszeń,120 zawieszek na wódkę,140 karteczki do przywieszenia na podziękowania dla gości, numery na stoliki i plan stołów. Wysłałam jej jaki dokładnie odcień zieleni chcę mieć w przypadku wstążeczek. A ona mi na to,że takich nie będzie mieć.Pytam czy nie może kupić.A ona,że nie bo nie mają na hurtowni. Ja już po prostu się wpieniłam i pytam jej,czy mam rozumieć,że hurtownia ma tę wyłączoność,że tylko w niej owa Pani ma się zaopatrywać we wstążeczki. Ją zatkało i jej powiedziałam,że na Allegro jest trylion takich wstążek.
Powiedziała,że coś wymyśli i mam jej dać tydzień. Nossszzzzz kurcze...powinno jej zależeć bo mam duże zamówienie i zarobi na mnie sporo...
A poza tym to byłam na spotkaniu z nową właścicielką sali.Jako Klientka może jest babsztylem,ale jako zleceniobiorca jest słodka jak cukierek.Ogólnie jestem zadowolona,bo zna się na rzeczy i mamy nową piękną zastawę,obrusy, zadbała o dekoracje w holu i wszędzie tak ładnie pachnie. Ech jednak poprzedni właściciel (jak to facet) nie dbał o takie rzeczy.
Natomiast ta babeczka namawia mnie na swoją dekoratorkę i nie wiem co zrobić,bo już mam podpisaną umowę z innymi dekoratorami...
|
|
|