Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - DIETA 1200 KCAL :) najzdrowsza i najlepsza kto chetny ?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-17, 18:42   #861
poissonivy
Zakorzenienie

Dot.: DIETA 1200 KCAL :) najzdrowsza i najlepsza kto chetny ?

Cytat:
Napisane przez PriVativ Pokaż wiadomość
był w czekoladzie ale jakos poszedł w niepamiec.
No i bardzo dobrze
Cytat:
mam ochote strasznie na placki ziemniaczane, ale skubane sa kaloryczne maci moze jakis przepisik by bylo mniej kcal?
No chyba na samym teflonie to raczej marne szanse, aby wyszły. Może zrobić klasyczne, ale zjeść 2-3 placki?
Cytat:
Napisane przez Laxyy Pokaż wiadomość
Dzisiaj było już zdecydowanie lepiej:

śniadanie: 2 kromki razowego chleba fitness z drobiową wędliną i plasterkiem sera żółtego bez masła
lunch: pierś z kurczaka z fasolką szparagową (zostało mi z wczoraj)
obiad: kawałek kabanosa i 2 kromki chleba fitness (nie miałam dzisiaj czasu na gotowanie)
kolacja: jogurt z płatkami fitness
No ładnie dzisiaj , obiad zmieniłaś w zasadzie z lunchem i też ok.
Cytat:
Napisane przez Neffik Pokaż wiadomość
Witajcie Nie będę się chwalić dietą.. Nie jem nic zakazanego, ale jem za mało bo choroba tak mnie dopadła, że tylko leżę cały czas w łóżku i śpię Już mi brakuje nawet zwykłego spaceru, ale cóż.. najpierw się wyleczę, a potem ruszam z ćwiczeniami
Szybko wracaj do zdrowia
Cytat:
Napisane przez julitta17 Pokaż wiadomość
poissonivy - co tak mało to ma być 1200
chyba będę małpowała Twoje jadłospisy
twardym trzeba być - zważę się dopiero w sobotę- codzienne ważenie mnie demotywuje...
Wiem, wiem, jakoś nie mogę do tych 1200 dobić, no normalnie nie wiem zjadłam dzisiaj 775kcal i już jestem tak obżarta, że nie wiem, czy coś w siebie wduszę... no dobra może mandarynki to za jakąś godzinę to zjem

Dzisiaj miałam fotę zrobić moich cukinii i pieczarek faszerowanych (tylko 1 ostała się w sklepie, więc wymyśliłam, że pieczarki nafaszeruję), ale niestety zeżarłam zanim poszłam po aparat , ja widzę tę cukinię, to normalnie nie wytrzymuję i się normalnie na nią rzucam, jakbym na jakimś głodzie była.

A proszę bardzo

A mi pomaga psychicznie, nawet jak mam zastój, to wolę to wiedzieć.
Cytat:
hej dziewczyny, dzis 17 dzien diety. A ja nawet nie widze dalszych efektow przez tą @. Cholera mnie bierze bo miala byc wczpraj a nie ma jej jeszcze dzisiaj A tak sie zle czuje, ide zaraz do pracy i napewno dostane w pracy znajac moje szczescie. I bede sie wnerwiac tam i zwijac z bolu;/
Pewnie po @ będzie spadek, nie poddawaj się będzie dobrze
Cytat:
Dzis jestem po sniadanku a moje menu na dzis bedzie takie
ś-2 kromki chleba razowego z serkiem almett,kiełbaską,pomidore m
2ś-jogurt pitny owocowy
o-kopytka
p-kiwi jabłko
k-serek wiejski +rolmops +kromka macy z almett
wychodzi mi jakos 1250 kcal
Zastanowiło mnie ostatnie serek wiejski + rolmpos (ciekawe, jak to smakuje )
Cytat:
Strasznie mnie bola piersi niemowiac ze napuchły tak ze wystaja ze stanika jedyne co mi przychodzi na mysl to nie zakładac cyckonosza ale niestety do pracy wypada
Kurde Was tez tak narywają na @ ?? Bo mnie to tragicznie.
U mnie to różnie. Zależy, czy miałam owulację w danym cyklu, jeżeli tak to przy @ prawie umieram (problem dotyczy pierwszego dnia), jak nie miałam owu to jest znośnie.

A ja dzisiaj poszłam po test ciążowy mam nadzieję, że nie, ale wolę mieć pewność.
Cytat:
Napisane przez zelki Pokaż wiadomość
Moja słaba silna wola stanęła przed wyzwaniem, córa dostała tony słodyczy na urodziny, połowę mi oddała- to czego nie lubi, ale ja powzięłam decyzję ,
DOŚĆ!
Zapakowałam bomboniery i wyniosłam na strych, nie będzie mi tu jakaś czekoladka mną rządzić.

Cytat:
Napisane przez zelki Pokaż wiadomość
menu na dziś:

1. 2 x wasa z chudym twarogiem + pomidor- 198 kcal
kawa- 30
2. jogurt + błonnik -191 kcal
3. 5 pierogów ruskich (od mamusi, nie da rady nie zjeść) - 400
4. owoc - 150
5. chudy twaróg z pomidorem 150
Bardzo ładne menu
Cytat:
Napisane przez sunflower__ Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi o mnie, to porażka... Zaczęło się od Walentynek!
Dzień jak codzień, ustaliliśmy już dawno temu, że my z TŻtem nie obchodzimy, ew. spędzimy fajnie czas, ale żadne prezenty.
No, ale po powrocie z uczelni zastałam śliczne różyczki w wazonie i to takie podłużne opakowanie Rafaello z różą na pudełku... Jej... No i zjedliśmy razem z TŻtem te Rafaello
Cytat:
Wtorek... cały dzień ok, natomiast przygotowane składniki na pizzę w lodówce leżały od kilku dni (planowane na walentynki, ale w końcu wtedy nie zrobiliśmy) i by się zepsuły, gdybyśmy nie zrobili we wtorek. I co zrobiłam?! Owszem, na swój mały kawałek dałam odrobinę sera, ale mój ukochany ukroił mi więcej, bo aż 1/3 blachy!!! ....
Sunflower, ależ Ci ukochany sabotaż robi... Chyba powinnaś z nim porozmawiać na temat uszczęśliwiania Ciebie smakołykami
Cytat:
Dziś wracam na dobre tory, bo wstałam późno (9.30) i zjadłam:
- 2 cienkie kromki z białymi serkami (wiejski i do smarowania) i wypiłam herbatę czarną z aromatem i owocami egzotycznymi (z trafiki) oczywiście bez cukru,
- zaraz będzie herbata zielona i pół jogurtu danone z ziarnami
Ładny początek
Cytat:
Muszę się pilnować, bo jestem w domu u rodziców teraz, a w kuchni na blacie leżą kupione pyszne lekkie ciasteczka: paluchy ptysiowe, które w 100g mają 368kcal (całe opakowanie ma 150g).

Cytat:
Życzcie mi, bym wróciła do normalności, bo w pasie czuję, że jest jakby więcej i mam apetyt na więcej... Ale nie mogę siię dać!!! Wam też życzę siły
No pewnie, że dasz radę
Cytat:
Napisane przez Veronalady Pokaż wiadomość
do odchudzania dołącza sie moja mama- a jak wiadomo dwie osoby w domu to lepsza motywacja
O to super
Cytat:
Napisane przez Veronalady Pokaż wiadomość
No i mam dodatkową motywację...po tym jak rozeszliśmy się z moim facetem, mineło troszkę czasu i...pojawił się ktoś nowy . spodobałam mu się w pubie i załatwił sobie mój nr. Także mam motywacje aby wiosna wygladać ładnie. Zaczełam na solarium chodzić,bo opalenizna wizualnie zmniejsza rozmiary, oczywiście wszystko z umiarem, bo mocna czekoladka mi sie nie podoba.
za nową znajomość
No i wszystko jasne, co robi mój facet, jak nic nie robi
poissonivy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując