Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-17, 19:04   #433
Gasienica
Raczkowanie

Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic

Cytat:
Napisane przez hana_sakura Pokaż wiadomość
gasienica - nic takiego nadzwyczajnego nie robilismy, moj ukochany ugotowal dla mnie obiadek i upiekl ciasto co mnie mega zaskoczylo, poszlismy sobie na spacerek dokarmiac okoliczne ptactwo na salford quays i jakies film sobie obejrzelismy <"Up" polecam, mega fajna bajka > i pospijalismy nasze domowe zapasy alkoholowe, bo niedawno kupilismy sobie zamrazarke i mamy staly dostep do lodu, wiec mozemy sobie szalec z drinkami a ze my oboje barmani <no ja to byly juz w sumie> to nas wyobrazna ponosi czasem :P
brzmi bardzo przyjemnie

Cytat:
Napisane przez Denise Pokaż wiadomość
Gasieniczko a w jakich godzinach i ile razy w tygodniu chodzisz na silownie? Moze sie zgadamy jakos?
ja ogolnie chodze na silownie, kiedy mi sie zachce... milo by bylo z kims sie zgrac, bo wtedy latwiej sie zmobilizowac. bardzo lubie zajecia body balance w sobote o 14 (polaczenie jogi, tai chi i pilatesa) i na tym staram sie byc co tydzien. w tygodniu pracuje do 17, to chodze wieczorami. pasowaloby ci? spojrz moze na stronke na plan zajec, mozemy sie tez spotkac, obejrzysz sobie silownie ..

Cytat:
Napisane przez lucaa_rules Pokaż wiadomość
KICIUSIE
jak pojade na taka wystawe, to ktora bedzie musiala mnie przygarnac bo jak sie napatrze na te koty, to napewno jednego wezme :P a wtedy TZ mi wystawi walizeczki za drzwi
milego dnia!!!

jak sie juz tak lepiej zapoznamy, to zapraszam do mnie na walijska wies!!!!! mam ogromny ogrod, rozpalimy grilla itd a TZ sie wysle gdzie tam, nie wiem jeszcze gdzie :P
jak chcesz mozemy zorganizowac w tym czasie druga imprezke, dla tych co nie jada na wystawe kotow bo nie chce, ze by cie TZ z domu wyrzucil

i dzieki za zaproszenie, tylko trzeba bedzie poczekac na lepsza pogode, ale brzmi super

ja dzis po pracy poszlam wydac pieniazki, te co mi za popsute buty oddalo. kupilam dwie pary butow za 25 w tk maxx, niezle mi sie trafilo

buziaki dziewczyny
Gasienica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując