Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-17, 20:48   #4227
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011

Cytat:
Napisane przez Bartessa Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem z numerem pesel synka, tzn. urodzil się 31 licpiec 2007 a pierwsze cyfry jego peselu to: 072731 czyli 27 miesiąc roku? robie rozliczenie i teraz rzucilo mi się to w oczy... moze to tak byc??
No chyba nie może Powinno być 070731.
Ja tak czytam te Wasze ZUSowe przemyślenia i nic nie łapię Zaćmienie umysłu Na szczęście umowę mam na czas nieokreślony i nie powinno być kłopotów z L4.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
smiesznie ze ci sie wczesniej nie rzucilo ale jest dobrze. jakby mial po staremu czyli: 070731 to by sie urodzil w 31 lipcu 1907 roku musieli zmienic jak weszlo millenium pamietacie "pluskwe milenijna"? http://pl.wikipedia.org/wiki/Problem_roku_2000 to wlasnie o to chodzi

poza tym znam 1 osobe ktora ma zł pesel - inny dzien urodzenia niz w nr pesel. tego odkrecic sie juz nie da bo raz przydzielony pesel jest do konca zycia i kropka. za to ma problemy jak trzeba podawac pesel i date urodzenia bo nikt wierzyc nie chce i biega z dowodem wszedzie...
No widzicie, że mam zaćmienie Nie wpadłam na to millenium

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora