Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-17, 22:36   #16
niutka1
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Niutka1 ty to laska jesteś widać od razu
a brzuszek ślicznie okrągły

ha, ha laska o wadze 79 kg
ale dzięki za komplement , pocieszyłas mnie

Cytat:
Napisane przez mora103 Pokaż wiadomość
Bosti śliczne spanko ,a te kolorki cudo
Ja tez wam sie pochwale przed chwilą zakonczyłam naklejac naklejki na ściane u małego w pokoju.Nie wiem czy nie zakolorowy jak dla chłopca ten pokoikA i wklejam tez swoje brzuszysko heheh 30 tydzien
bardzo ładny , a dzieci lubią żywe barwy

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

niutka ja już naprawdę nie wiem,niutka? Raz mi się wydaje,że ją przenoszę(z racji tego,że na każdej wizycie jest wszystko okej..książkowo) ,a raz,że mogę urodzic przed 40 tygodniem (może dlatego,że od kilku dnia dosyc często twardnieje mi brzuch) Wolałabym urodzic w terminie,bo plecy nie dają mi już życ No ale...jeśli malutkiej jest w brzuszku dobrze,to niech sama wybierze odpowiednią porę

P.s. Brzuszek z boku wygląda tak,jak mój,a skoro ja twierdzę,że mój opadł,to Twój raczej też

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
No to ja wklejam swoje brzuszysko....
38 tydzień

no własnie tak patrze, że Twój bardzo podobny do mojego i oczywiśćie śliczny

ja tez mam podobnie do Ciebie, raz mi sie wydaje, że przeterminuje, a raz, że na dniach... juz sama nie wiem czego chcę, niech mała sama zadecyduje

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

a wy już macie pościel wyłożona w łóżeczkach, czy tylko tak do zdjęcia,

bo ja ciągle mam wszystko w szufladzie i myślę włożyć do łóżeczka dopiero jak dziecko się urodzi, żeby się nie kurzyło
to by było takie zadanie dla tż żeby przez te 3 dni miał co robić
ale oczywiście kusi mnie żeby już wszystko tak ładnie było zrobione
Ja nie mam pościeli jako takiej, bo nie uzywam do łóżeczka, malutka będzie w rożku na początku, a potem w śpiworku, latem kocykiem przykrywam.
Tak więc na razie będzie tak jak jest, znaczy sie samo prześcieradło ( mam 2 na zmianę) a jak obniżę łóżeczko to dojdzie ochraniacz, miałam niebieski, dałam kuzynom, nie wiem czy jeszcze mi oddadzą, na dniach ma sie okazac, bo jakąś torbe przygotowali z ciuszkami do zwrotu, tylko mąz musi odebrac i nie wiem co tam jest- jak nie to będe musiała kupić nowy, tylko tamten był idealnie dopasowany kolorem( niebieski) , a tak to nie wiem, czy podobny gdzieś znajdę

Cytat:
Napisane przez blackrose4u Pokaż wiadomość

ale brzusio, a kolorki to już pisałam wcześniej o wózku, sama jakbym nie miała dziewczynki to otaczałabym się takim niebieskim rewelka
Kącik wiem, że niebieski sie niektórym z chłopcem kojarzy, ale ja bardzo lubie spac w niebieskim otoczeniu, w sypialni mam ciemno niebieskie ściany, białe meble, przy pierwszej córci tez miałam na niebiesko, stąd ten kolor
Tak więc o ile z ciuszkami i wózkiem zaszalałam na różowo to z kącikiem musowo na niebiesko
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.

Edytowane przez niutka1
Czas edycji: 2011-02-17 o 23:18
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora