Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-18, 00:07   #4682
slonko8918
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy nocą (i nie tylko) - o wszystkim i o niczym - zapraszam :)

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
Hmm no własnie..ja nawet nie wiem jak tą ankiete się robi!!!!
Jakie ja mam niby na etmat samobójstwa zadawac pytania w tej ankiecie???

Tak sobię myśle, że jak ci ten exio czasem tak wraca to ten B chyba jednak to nie ejst jeszcze TO...
Tzn. wydaje mi się, że on mi wraca, bo byliśmy razem 5 lat, rozstaliśmy się nie cały rok temu. Po 3 msc od rozstania poznałam B., a w listopadzie ubiegłego roku się zeszliśmy. Ogólnie B. jest taki jakiego sobie wymarzyłam, ale ta odległość

Cytat:
Napisane przez drusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jeśli chodzi o pracę licencjacką, jak ja się broniłam na wizażu był wątek na ten temat. Dużo się tam dowiedziałam, dziewczyny były fajne i jak miałam problem zawsze pomogły. Poszukajcie, teraz pewnie też jest taka grupa wsparcie
Czasem tam się udzielam

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Cytat:
Napisane przez monica82 Pokaż wiadomość
To ty jesteś prawie jak żona kierowcy tira.
Dla mnie instruktor od razu powiedział, że zdam, ale jak nie zdam, to tylko dlatego, że trzepak jestem Łuk mi od początku wychodził, a na egzaminie samochód zgasł, bo się zestresowałam a potem to już z górki, miałam dwa drobne błędy. I jak mi powiedział to normalnie łzy w oczach i rękawiczki ze szczęści pogubiłam

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
No, ale na każdej stronie to musze robić?

Bo nasz promotor nic nam nie powiedział.....

nawet mnie nie załamuj...

Jak Cię do tego nie ciągnie to lepiej nie rób..Bo tak jak mnie nie ciągneło w ogóle.. Powiem wprost- nienawidziam tego już do pierwszej jazdy.
Ale namówili mnie rodzice i mam teraz co mam. Kupe kasy wydałam na dodatkowe lekcje, na kurs, na egzaminy i
Ja się do tego nie nadaje...
Ale szkod ami pieniędyz i chcoiaż papier zrobić chcę...
Ja lubię jeździć, sprawia mi to frajdę

Cytat:
Napisane przez drusia Pokaż wiadomość
Ja nie zdałam prawka juz 3 razy. 18 wtedy miałam więc to było 7 lat temu, od tamtej pory wybieram się na nowy kurs już chyba szósty raz i jakoś dotrzeć do ośrodka nie mogę Postanowiłam sobie, że tej wiosny zrobię to na bank, ale z kasą chyba nie wyrobię wiec znowu to odłożę.

---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Albo marynarza
Czemu marynarza?

Szyciolandia
slonko8918 jest offline Zgłoś do moderatora