2011-02-18, 09:59
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Piatek!!! Dziewczyny powiedzcie mi, gdzie ten caly tydzien uciekl?
Gasienica dzieki bardzo - jest troche lepiej Ograniczam kawe w ciagu dniach (wczoraj wypilam chyba tylko z pol kubka, ale po calej przespanej nocy i tak bylam hiperaktywna ), a wieczorem staram sie troche wyciszyc.
Moje domowe poranki sa z kolei dosyc szybkie, bo ja nie lubie rano wstawac i zawsze wstaje za pozno, w rezultacie czego spiesze sie ze wszystkim. Koty juz sie przyzwyczaily, wiec daja mi dlugo pospac, ale jak widza ze juz sie krece to domagaja sie jedzenia (a obydwa miaucza tak glosno, ze moglyby umarlego obudzic!), a pozniej asystuja mi w lazience gdy robie sobie szybki makijaz. A dalej to juz klasycznie - glosne sluchanie Rock Radio (lub jakiejs muzyki z odtwarzacza) podczas stania w korku (pracuje w centrum Manchesteru, niedaleko Picadilly Gardens, wiec w korkach musze swoje odstac), no i jakies sniadanko w pracy podczas przegladnia emaili... i forum Wizazu oczywiscie 
Dziewczyny, a jakiej muzyki sluchacie? Macie jakies swoje ulubione zespoly? Bo moze okaze sie, ze bedziemy mogly razem na koncerty chodzic
Milego dnia!!!
|
|
|