Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mój chłopak źle mnie traktuje, a ja go kocham:(
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-18, 10:49   #16
malamenda2009
Zakorzenienie

Dot.: mój chłopak źle mnie traktuje, a ja go kocham:(

Cytat:
Napisane przez jolka_19 Pokaż wiadomość
a więc tak..jestem z nim juz prawie rok, kocham bardzo i byłam pewna,że to ten jedyny i on też tak myślał o mnie, cały czas uważaliśmy, że to przeznaczenie i w ogóle było nam ze sobą cudownie...i jemu jest tak nadal tylko, że już nie mnie od początku wszyscy mówili mi,że to nie chłopak dla mnie ale ja i tak robiłam swoje..teraz zaczynam przeglądać na oczy nigdy nie było w naszym związku spokojnie... a to pisał ze swoją byłą, albo na gg z jakimiś dziewczynami flirtował i wysyłał zdjęcia, ciągle ma jakieś długi i tajemnice nawet nie ma pieniędzy żeby mi coś kupić na walentynki czy ur ani żeby do mnie przyjechać, choć na melanże z kumplami ma zawsze (czasem ja pożyczam mu pieniądze, których on oczywiście nie oddaje, dałam mu nawet swoje złote kolczyki aby je zastawił w lombardzie i miał kasę..) ucieka z lekcji(chodzi do 4 technikum, rok już nie zdał) chociaż ma maturę i pije z kumplami a mi mówi,że jest w szkole i nie może pisać (tak właśnie zrobił wczoraj), jeździ beze mnie na imprezy... w ogole ciągle kłamie nawet z jakimiś pierdołami ale niee nie mówię, że się nie stara za każdym razem przeprasza, płacze, mówi, że się zmieni, że nie może beze mnie żyć, nawet ostatnio przyszedł do mnie po imprezie na pieszo 20km aby przprosić i wyjaśnić.. i było dobrze jak w bajce przez 2 tyg a wczoraj znów złamał obietnicę...jak mam być z takim człowiekiem kocham go bardzo ale nie jestem szczęśliwa, zerwałam ale ciągle mam nadzieję.. nie wiem co mam robić o wielu rzeczach tu i tak nie wspomniałam zbyt dużo tego było nie mogę mu ufać ale tak się boję, że nie dam sobie rady bez niego, nie mogę znieść myśli, że on może być z inną, on mi pisze teraz,że to był ostatni raz ale uwierzcie mi, że tych ostatnich razów, ostatnich szans było już mnóstwo...

proszę pomóżcie
Dobrze, że zerwałaś i skup się teraz na sobie i swoich priorytatach - studiach, swoich znajomych, hobby. O chłopaku zapomnij, bo naprawdę nie ma czego żałować - traktował Cię źle i szkoda, że nie mogłaś przez ten czas czuć prawdziwej troski i czułości - teraz masz na to szansę

Cytat:
miłość jest ślepa niestety... to był mój trzeci poważny związek i miałam nadzieję, że ostatni... mam 20 lat i odkąd zaczęłam studiować poczułam się jakoś tak bardziej dojrzale, nie mam już tak ochoty na imprezowanie i naprawdę myślałam o tym chłopaku poważnie no i czuję , że już nikogo sobie nie znajdę...
Masz dopiero 20 lat Sama widzisz, to był 3-ci związek i widać trochę musiałaś doświadczysz, dzięki temu możesz dokonywać lepszych wyborów - byle tylko nie powtarzać błedów z przeszłości.

Cytat:
dziękuję próbowałam z nim skończyć wiele razy ale teraz chcę być konsekwentna i zrobić tak jak mu powiedziałam... myślałam, że jest jeszzce jakaś szansa dla nas ale z tego co piszecie wnioskuje, że byłam głupsza niż myślałam... przyjaciele nie raz mi powtarzali żebym go rzuciała ale robili to w sposób delikatny więc nie słuchałam ich... po prostu sama musiałam się to zrozumieć
Mam nadzieję, że będziesz konsekwentna i zaczniesz wszytko na nowo. Przyjaciele widać widzieli rzeczy, których Ty jako zakochana nie chciałaś widzieć.
Nie daj się znów zwieść i wymagaj dla siebie szacunku. Dobrze też, byś trochę czasu się zastanowiła nad tym, dlaczego pozwalałaś się tak traktować, nie dla wzbudzania jakiejś nienawiści, ale żebyś nauczyła się być świadomą swojej wartości kobietą
Powodzenia
malamenda2009 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując