Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - QLAIRA - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-18, 23:01   #1223
anuuuulka
Przyczajenie

Dot.: QLAIRA - wątek zbiorczy

Witam ponownie Ja co prawda jestem dopiero w połowie 1 opakowania, ale póki co dobrze je toleruję Właściwie poza dłuższym okresem o 3 dni, powiększeniem piersi i zmian nastroju( choć jeśli chodzi o moje humorki to nie do końca musi to być spowodowane tabletkami- nie chcę na nie zganiać) nic specjalnego się nie dzieje. Cera jaka była taka jest ( od zawsze mam problemy dermatologiczne)- mam nadzieję, że się poprawi. Ja z tym tabletkami mam natomiast inny problem- "natury technicznej" bym powiedziała. Mianowicie może wyda się to dziwne, ale już 4 raz tabletka stanęła mi gardle..:/ choć naprawdę uważam przy jej łykaniu i popijam dużą ilością wody. Nie mam pojęcia z czym jest to związane- może z jej niewielkim rozmiarem, może z otoczką, która nie jest śliska, a może mam np atypową budowę przełyku? Dodam, że z żadnymi innymi tabletkami nie miałam nigdy takiego problemu:/ Boję się troszkę, że przez takie coś skuteczność antykoncepcyjna może ulec zmniejszeniu ( nie da się tych tabletek niczym przepchnąć- ogromne ilości wody, skorki od chleba i takie tam, nic nie daje). Dodam, że współżyje bez dodatkowego zabezpieczenia i czasami przychodzą mi do głowy różne myśli. Czy któraś z Was miała może podobny problem?
anuuuulka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując