2011-02-19, 13:32
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: olej kokosowy
Cytat:
Napisane przez kathy579
Też miałam byc na odwyku, ale właśnie przypomniałam sobie że muszę kupic.....   
Napisz jak się sprawdził. Wczoraj zrobiłam update na moim blogu dotyczący tłuszczy roślinnych.
|
Ja też miałam być na odwyku. Jestem okropną włosomaniaczką. Niestety jak coś wyczytam, albo przejdę koło sklepu z art. fryzjerskimi to muszę wejść.
I tyle z mojego odwyku. To pewnie dlatego, że mam bardzo zniszczone włosy rozjaśnianiem, dlatego staram się wszystkiego używać o czym piszecie "ochy" i "achy"  
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------
Cytat:
Napisane przez Niki777
|
odradzam 1 i 2, ponieważ są rafinowane czyli pozbyte najlepszych składników, które w tym oleju powinny być. O oleju 3 się nie wypowiem ponieważ go nie używałam a i nie piszą też czy jest on rafinowany czy nie. Natomiast 4 olej z efavitu używam i polecam. Jest nierafinowany, na zimno tłoczony i bardzo pachnie kokosem. Ja zamawiałam ze strony producenta. Zobacz, gdzie taniej Cię wyniesie. www.efavit.pl. Ja kupiłam litrowe wiaderko Sprawdza się bardzo dobrze i ten polecam chociaż nad tym trzecim bym sie zastanawiała ... hm....
Edytowane przez Nastja89
Czas edycji: 2011-02-19 o 13:34
|
|
|