Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-19, 13:30   #359
megi2015
Zadomowienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez n.ik.a Pokaż wiadomość
megi2015 a ty gdzie będziesz rodzić??? pisałam subtelle, że moja znajoma rodziła w Rudzie i jest bardzo zadowolona
ja w Piekarach Śląskich i mam nadzieję że nic się nie zmieni.

Cytat:
Napisane przez marsylia Pokaż wiadomość

Zastanawialam się ostatnio nad tym co robicie z lewatywą? U nas polozna radzila, zeby zabrac ze soba i jednak poprosic o zrobienie.
Albo zrobic w domu - tyle ze ja nigdy nie robilam... i troche sie boje
u mnie lewatywę w szpitalu proponują i można się zgodzić lub też nie. położna na sr polecała mimo wszystko

Cytat:
Napisane przez Jok3r Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Dobra laski to ja jade jednak do szpitala. jak mi zamontuja net w lapku to si eodezwe chyba, ze mnie puszcza do domu.
trzymaj się Jokr. daj znać jak będziesz miała możliwość co i jak...

Cytat:
Napisane przez wikakika Pokaż wiadomość
Czesc mamuski,

Jak wam mija sobota?Ja mam lenia i nic nie robie
niutka ale masz juz duzo brzusio, chyba jeszcze Ci nie opadl??

Ja wrzucam wam tez fotki mojego brzucholca, w sumie to chyba pierwszy raz kiedy to robie na wizazu
Brzusio z 34 tygodnia:
śliczne foteczki

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość

W ogóle jestem już po ktg. Wszystko miodzio, jak powiedział doktor książkowo Skurczy zero, mały bryka, ani myśli wychodzić. Zrobił mi jeszcze raz badanie ręczne i wszystko pozamykane i jeszcze usg i dostaliśmy gratis fotkę 3D, bo sprzęt wymienili w szpitalu Mały sobie akurat ciumkał nadgarstek Na następne ktg mam iść we wtorek i zobaczymy czy coś się zmieni. Chyba odetnę małemu dopływ nutelli bo mu za dobrze w brzuchu
super !!! też chcę taką foteczkę

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Właśnie zjadłam lasange
A na deser będzie lodzik

I przy okazji w końcu kupiłam huśtawkę
używaną z Bright Stars,
kolor będzie mi pasował do salonu
http://allegro.pl/hustawka-bright-st...469317138.html

śliczny kolorek huśtawki