Oh kurka zapomniałam o tych wymiarach, przepraszam, zaraz uzupełnię.
Więc tak, sukienki H&M nie oddam - chciałabym wymienić ją na inną sukienkę, bo muszę jakąś mieć, a ta mimo, że śliczna, troszkę mi nie pasuje (nie wymieniałabym jej w ogóle, ale wypada mi z niej biust i dlatego tu wisi). Kurteczkę Zary też planowałam wymienić na inną kurteczkę, ale w ostateczności chyba mogłabym się z nią rozstać
Za wszystko, oprócz H&M, wzięłabym:
3Estee Lauder Day Wear krem do skóry normalnej/mieszanej 50ml NOWY (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne)
250zł
8Estee Lauder serum Advanced Night Repair 7 ml - 5
sztuk NOWY 1szt
55zł
10Estee Lauder serum Idealist 30ml NOWE
250zł
11Estee Lauder serum Perfectionist 7ml NOWE
55zł
29CLINIQUE All about eses serum pod oczy 15ml NOWE
150zł
1Estee Lauder Hydrationist
krem do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne)
110zł
4Estee Lauder Day Wear krem do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne)
110zł
50Estee Lauder puder w kamieniu Double Wear Stay-in-Place SPF10 kolor 1N1 ecru 12 – NOWYz kartonikiem (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne)
120zł
18Clarins Multi-active jour krem na dzień 15ml NOWY
40zł
Interesuje mnie jeszcze to, ale nie wiem nawet czy stać mnie na to co wyżej
2Estee Lauder Resilience Lift Extreme krem 15ml NOWY (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne)
110zł
6Estee Lauder Time Zone do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne)
110zł
12CLINIQUE youth surge SPF15 15ml NOWE (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne)
70zł
13CLINIQUE redness solutions daily relief carem 15ml NOWY
70zł
30Guerlain Orchidee Imperiale 7ml NOWY słoiczek- będę bardzo wybredna – 15ml kosztuje ok. 700zł
350zł
45Paletka cieni Sephora. Kolorki jedynie maźnięte dla sprawdzenia odcieni. 4 cienie 1 eyeliner. Za coś fajnego - kosztowała
75zł.
46Sephora błyszczyk Ultra Shine 16 NOWY zafoliowany
45zł
47Sephora cienie mini n*08 1 sztuka
15zł
48Sephora cienie mini n*18 1 sztuka
15zł
52NOWY zafoliowany pędzel do podkładu z najnowszej linii Sephora
99zł
Nic więcej nie wygrzebiesz? Kurtki męskie też Ci się nie podobają?