Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Oddam XS/S 'you love my lady lumps' PART V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-19, 14:16   #114
majka242007
Zakorzenienie

Przekupka: 204 pkt / 100% pozyt.
Dot.: XS/S 'you love my lady lumps' PART V

Cytat:
Napisane przez MiliVanili Pokaż wiadomość
Oh kurka zapomniałam o tych wymiarach, przepraszam, zaraz uzupełnię.
Więc tak, sukienki H&M nie oddam - chciałabym wymienić ją na inną sukienkę, bo muszę jakąś mieć, a ta mimo, że śliczna, troszkę mi nie pasuje (nie wymieniałabym jej w ogóle, ale wypada mi z niej biust i dlatego tu wisi). Kurteczkę Zary też planowałam wymienić na inną kurteczkę, ale w ostateczności chyba mogłabym się z nią rozstać

Za wszystko, oprócz H&M, wzięłabym:

3Estee Lauder Day Wear krem do skóry normalnej/mieszanej 50ml NOWY (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne) 250zł
8Estee Lauder serum Advanced Night Repair 7 ml - 5 sztuk NOWY 1szt 55zł
10Estee Lauder serum Idealist 30ml NOWE 250zł
11Estee Lauder serum Perfectionist 7ml NOWE 55zł
29CLINIQUE All about eses serum pod oczy 15ml NOWE 150zł
1Estee Lauder Hydrationist krem do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne) 110zł
4Estee Lauder Day Wear krem do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne) 110zł
50Estee Lauder puder w kamieniu Double Wear Stay-in-Place SPF10 kolor 1N1 ecru 12 – NOWYz kartonikiem (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne) 120zł
18Clarins Multi-active jour krem na dzień 15ml NOWY 40zł

Interesuje mnie jeszcze to, ale nie wiem nawet czy stać mnie na to co wyżej

2
Estee Lauder Resilience Lift Extreme krem 15ml NOWY (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne) 110zł
6Estee Lauder Time Zone do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne) 110zł
12
CLINIQUE youth surge SPF15 15ml NOWE (tylko za coś co będzie mi naprawdę potrzebne) 70zł
13CLINIQUE redness solutions daily relief carem 15ml NOWY 70zł
30
Guerlain Orchidee Imperiale 7ml NOWY słoiczek- będę bardzo wybredna – 15ml kosztuje ok. 700zł 350zł
45Paletka cieni Sephora. Kolorki jedynie maźnięte dla sprawdzenia odcieni. 4 cienie 1 eyeliner. Za coś fajnego - kosztowała 75zł.
46Sephora błyszczyk Ultra Shine 16 NOWY zafoliowany 45zł
47Sephora cienie mini n*08 1 sztuka 15zł
48Sephora cienie mini n*18 1 sztuka 15zł
52NOWY zafoliowany pędzel do podkładu z najnowszej linii Sephora 99zł

Nic więcej nie wygrzebiesz? Kurtki męskie też Ci się nie podobają?

Kurtka będzie za duza chyba... No i bez tej sukienki co nie oddasz. Na reszte jestem chętna..
Wyceń te rzeczy będzie nam łatwiej- ja wycenię swoje ok?
A za męskie dziękuję- źle przeczytałam ostatni post. Nie szukam męskich rzeczy. Mąż ma więcej ciuchów w szafie ode mnie. Kurtek ma z 20.
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując