2011-02-19, 13:47
|
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_
Kalpana ja tez dzisiaj dostalam okresu!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko mnie boli 
smieje sie teraz haha  bo dobrze ze nie dostalam wczoraj przed naszym wieczorem z TZ tem bo bym sie chyba 
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------
ja tez bym musiala kupic sobie ta glorie ale nie mam mozliwosci  moze przez internet czy jak  a w jakiej ona jest cenie ? ja powinnam dostac okres we wtorek najwczesniej a dostalam juz, nawet opakowania tabletek nie skonczylam, nie wiem o co chodzi w tym jak ostatnio juz mialam uregulowany ten cykl 
|
na allegro, ale nie wiem ile kosztuje, ja w sklepie place ok 5-5,50.
Cytat:
Napisane przez Patka1881
no właśnie coś takiego chce osiagnać, ale czy mi sie uda to zobaczymy  a przez dekolaryzacje nie zniszczyły sie włoski bardzo? kurcze piękne je masz takie zdrowe
blondyneczko ja mam naturalne ciemny blond...no i ja schodzę z czerni pasemkami wiec na efekty sobie poczekamy  bo nie chce ich bardzo zniszczyć bo moje włosy strasznie mi wypadaja chociaż teraz już troszkę mniej i sa zniszczone przez suszarkę i prostownicę i generalnie sianko 
|
wiesz, nie odczułam tego, żeby się zniszczyły włosy po dekoloryzacji były w takim samym stanie jak przed farbowaniem
|
|
|