Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-19, 13:47   #2105
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
Kalpana ja tez dzisiaj dostalam okresu!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko mnie boli

smieje sie teraz haha bo dobrze ze nie dostalam wczoraj przed naszym wieczorem z TZ tem bo bym sie chyba

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

ja tez bym musiala kupic sobie ta glorie ale nie mam mozliwosci moze przez internet czy jak a w jakiej ona jest cenie ? ja powinnam dostac okres we wtorek najwczesniej a dostalam juz, nawet opakowania tabletek nie skonczylam, nie wiem o co chodzi w tym jak ostatnio juz mialam uregulowany ten cykl
na allegro, ale nie wiem ile kosztuje, ja w sklepie place ok 5-5,50.

Cytat:
Napisane przez Patka1881 Pokaż wiadomość
no właśnie coś takiego chce osiagnać, ale czy mi sie uda to zobaczymy a przez dekolaryzacje nie zniszczyły sie włoski bardzo? kurcze piękne je masz takie zdrowe

blondyneczko ja mam naturalne ciemny blond...no i ja schodzę z czerni pasemkami wiec na efekty sobie poczekamy bo nie chce ich bardzo zniszczyć bo moje włosy strasznie mi wypadaja chociaż teraz już troszkę mniej i sa zniszczone przez suszarkę i prostownicę i generalnie sianko
wiesz, nie odczułam tego, żeby się zniszczyły włosy po dekoloryzacji były w takim samym stanie jak przed farbowaniem

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora